slm arkadaþlar
þ:68 (Aksaray)![]()
neden kimse yazmýyor artýk. bu arada 2004 mezunu arkadaþlarýmýz þimdi nerede?
selam arkadaþlarrr
slm arkaadslar.kýmler var bakalým burda.sen de burda mýsýn nýzýplý ...):
slm arkadaþlar ben 2006 mezunlarýndan ahmet gümüþ
evet doðru cumhuriyet lisesi çok güzel bi liseydi ama bazý hocalarý bu kadar övmenizi anlamýyorum özellikle i. hocayý .tamam çok baþarýlý ama bý huyu var.... bý deyim vardýr küçük daðlarý ben yarattým iþte bu deyimi çok seven biri insanlarý rencide eden huyundan bý an önce vazgecmesi çok iyi olur
ne denirki buna snde haklýsýn.. ne yalan sööliim gerçektende var o tavýrlar hocamýzda..
sLm arkadaþlar ya cumhuriyet lisesine ait fotoðraf olanlar lütfen eklesin okul yada arkadaþlarda olabýlýr fotoðrafýn içinde ama arkadaþlar olsa daha iyi olur grþ
Selam arkadaþlar. Nasýlsýnýz? Aðustos 16sý itibariyle askerlik görevimi bitirdim. Darýsý halen askerde olan ve gidecek arkadaþlarýn baþýna...
"ANTALYA DEVRÝM"
arkadaþlar facebook ta okulumuzun sayfasý var katýlýmlarýnýzý bekliyorum.
arkadaþlar hepinize bu yeni yýlda baþarýlar diliyorumm.....altýnbaþ lisesinden eski cumhuriyetli....ama bn yinede sizdenim bunu unutmayýn!!!bni de dýþlamayýn sakýn yoksa fena olur.........![]()
ibrahim hoca ve erol hoco o okulun vazgeçilmezleri arkadaþlar erol hocanýn we onla geçirdiðiniz günlerin kýymetini bilin biz her arkadaþ toplantýsýnda muhakak istisnasýz erol hocadan we espirilerinden bahsederizz we katýla katýla güleriz o zaman anlayamiyoduk hiç bi þeyi ama o günlerden laf açldýðýnda neler neler yaþanmýþ...
KANKA ASKERLÝK BÝTTÝ YAZMAZ OLDUN HAYIRDIR YAA ARTIK TAKILMIYORSUN AMA DOÐRU NÝZÝPTESÝN:s