Gerekli görüþmeleri yaptým ve bu konuya hiç sýcak bakan olmadý ve artýk bu konu iþlemez hale geldi kimseyi heveslendirip bu konuda yardým yapabileceðini zannedemiyom destek veren arkadaþlara teþekkür ederim...
Gerekli görüþmeleri yaptým ve bu konuya hiç sýcak bakan olmadý ve artýk bu konu iþlemez hale geldi kimseyi heveslendirip bu konuda yardým yapabileceðini zannedemiyom destek veren arkadaþlara teþekkür ederim...
Bir ihtimal daha var
Konu hayri murat bakýrcý tarafýndan (07.07.08 Saat 08:54 ) deðiþtirilmiþtir.
cadde-27@hotmail.com msn adresim desteklerini burayada bekliyorum Konu bir umut daha çýktý yoksa çok tan vazgeçerdim
ekmegin biri askiya... düþünene tþkler.fakir kesimde olan fýrýnlarda o ekmek zaten askýda olmuyacak.zengin kesimlerde ise o ekmek askýda kalacak.muhtarlar tarafýndan bu olay mahallede kimler bakýma muhtacsa arastirilip dagitilmasi uygun olunur havuz gibi biriktirilir o ekmekler ve dagitimi yapilir.(zaten artýk muhtarlarýn bi iþi kalmadý oturcaklarýna mahallelisine yardým etmiþ olur)
sana çokça katýlýyorum sakallý kardeþ..inþallah hiç bi kardeþimiz aç uyumaz ve bu uygulama en yakýn zamanda hayata geçer..
yorum güzel muhtarlar seni yakalarsa görürsün<<<<<<<<FSOYARIK TARAFINDAN MSNME ATILMIS ÖZEL MESAJDIR))) ÇOK GÜLDÜM BUYURUN SÝZDE GÜLÜN
hehehe sulandýrma konuyu kendine mugaat ol
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
selamün aleyküm arkadaþlar uygulamayý söyle yapsak mesela her mahalleden belirli durumu zayýf insanlarý tespit etsek .
bunlarýnýn yanýna gönüllü yemekci ekmekci ve sebzeci arkadaþlardan günlük malzeme alsakda daðýtým yapsak direk evlerine bunun icin bir araba ve 2 tane gönüllü arkadaþ olsa tabi bunlardan biride ben yardým yapsak..
cünkü mahallede ihtiyacý muhatarlar ihtiyac sahibi olmayan kiþilerede veriyorlar en iyisi bizim secip vermemiz hem ramazan mübarek ayýda geliyor bunun icin ne lazýmsa ben ilk gönüllüyüm destekde inþallah
Araban da var mý..?
mustafa kardeþ sen bizi imtihanmý ediyon hem araba olmadýný bilin hemde bizi aleme rezil edin allahda seni cennetde vezir etsin arabayýda sen ver akþamlarý navar ...
kardeþler bence bu fikri düþünün
..........
Konu mehmet2763 tarafýndan (18.07.08 Saat 06:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Öncelikle Ekmeðe yapýlan zam ve israfa neden olan gramaj artýþýna anlam vermek mümkün deðildir. Mevsimin sýcak , kurak ve yaðýþsýz olduðundan mahsülde ciddi düþüþler olduðunu söyleyenlerin böyle bir uygulamayý yapmasý düþündürücüdür.
Sepete ekmek atma yerine "Nizip belediyesi Halk ekmek fabrikasý açmasý daha iyi olur" Hem vatandaþ ucuz ve saðlýklý ekmek almýþ olacaktýr. hemde en az 10-15 kiþiye de iþ imkaný saðlanmýþ olacaktýr.
Konu mehmet2763 tarafýndan (18.07.08 Saat 06:08 ) deðiþtirilmiþtir.
olur neden olmasýn fakat ir an ewwel açýlsýnda baþka bir þey istemiyom ramazan ayý geldiartýk biraz insafiyetli düþünün nolur
bu konuda fýrýncý kardeþlerimize iþ düþüyor ALLAH rýzasý için bu güzel iþe bir el atýp baþlatsýnlar biz türk milleti götürürüz bu iþi
Cadde27 Fikrin Çok güzel Ama Kimse Desteklemez kardeþim herkes þunlar onlar ortam hazýrlasýn biz yardým ederiz derler ama biþey çýkmaz herkes herþey hazýr olsun ondan sonra yardým edelim diyo o yüzden gerekli destegi göremezsin hiçbir zaman Baksana Fýrýncýlar Yapsýn bunu biz destekleriz onlarý aydýnlattýnýz mý bu düþünceyi paylaþtýnýz mýý yok nasýkl olcak gidiceksiniz Fýrýncýlar odasýna Baþkan her fýrýna yazý gönderecek böyle bir düþünce var herkes iþ yerine ASkýda ekmek bölümü yapcak diyecek ve uygulamaya geçecek Ýcraat göstersin Ýcraat BOþ Laflara Karnýmýz Tok artýk
Cadde Tekrar TEbrik ederim Bu güzel düþüncenden dolayý