görüntü hiç yok
emeði gecenlerin eline saðlýk
hayirli günler.1 sorum var bu sayfada canli olarak nizip gösteriyor.Ama tam olarak neresi?Ben almanyadan izliyorum ve neresi oldugunu bilsem aylemi görürüm oradan.tesekürler
Çarþý camisinin önü burasý. Tam karþýda diþçi Atilla beyin yazahanesine takýlý
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
cok tesekkürler admin abi.Senin ve Arkadaslarinin sayende nizipi görüyoruz sanki hep ordayim. ne zaman int girsem hemen sizin sayfanizi aciyorum.Almanyada yasadigim icin cok özlüyorum memleketime SAFAK 39 :-)
Admin elinize saðlýk güzel olmuþ ancak Nizip'in daha deðiþik yerlerine de konursa iyi olur kanaatindeyim. Mesela Hükümet Konaðý meydaný, Hastane, Osmanlý Parký Caddesi, Attar Ali meydaný ve Sebze Hali Meydaný gibi.
Olsa dükkan senin
Bunun için bir kamera + internete baðlý pc lazým
gerisini ben hallederim
0342 5171254
allah razý olsun sizden sayenzde nizipi görüyorum istedigim vakit 1 ricam olcak lütfen daha geniþ olamazmý selamlar
Geniþ derken ?
0342 5171254
abi görünüm olarak yani sade manav ugurun ora deil de az daha geniþ açýlýlmý olsa mesala az daha yukarda olsa enazýndan çarþý camii nin önünüde olsa lütfen saygýsýzlýk yaptýysam özür dilerim
kamera bir motorun üzerinde ve motorun adaptörü de bir büroda, yani bizden uzakta biryerde. Oradaki görevliler geldiðinde bu adaptörü açýyor ve motorun saða sola dönmesini saðlýyorlar. Giderkende adaptörü kapatýyorlar. Takip edersen farklý açýlar yakalayabilirsin.
Ýyi seyirler![]()
0342 5171254
tesekürler abi
saol
Ses eklendi. Biraz gürültü var ama kýsýk sesle dinlerseniz, ezan ve belediye hoparlörünü duyabilirsiniz sanýyorum
0342 5171254
Abi bu sayfadaki ilk mesajýnýzdaki link çalýþmýyor. Sanýrým adres yanlýþ. Bilginize...
bireysel emekli, sadece üye...