Hayýrsever Avukat Maruf Marufoglu dün Nizip Radyo Televizyon Kurumunu ziyaret etti. Nizip Radyo Televizyon Kurumunu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ve Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy’un karþýladýðý Hayýrsever Maruf Marufoglu geçtiðimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafýndan Üstün Hizmet Madalyasý Ödülünü almýþtý. Gösterilen yoðun ilgi ve desteklerinden dolayý Nizip Radyo Televizyon Kurumuna teþekkür eden Marufoglu, Üstün Hizmet Madalyasý almam için beni teklifte bulunan Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý’ya ayrýca Ýl Genel Meclis Üyelerine, Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ve tüm Milletvekillerine, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve Gaziantep’teki tüm Belediye Baþkanlarýna teþekkür etti. Üstün Hizmet Madalyasý’na layýk görüldüðünü belirten Nizip’li Hayýrsever Avukat Maruf Marufoglu kendisinin de almýþ olduðu Madalya’ya layýk olmaya çalýþacaðýný ifade etti. Arsa tahsisi sonrasýnda yeni bir Çýraklýk Eðitim Merkezi Binasý için müjde veren hayýrsever Maruf Marufoglu, ömrümün yettiði, saðlýðýmýn el verdiði müddetçe bu tür hizmetlere devam edeceðim dedi. Üstün Hizmet Madalyasý ödülüne layýk görülen Nizip’li Hayýrsever Avukat Maruf Marufoglu tebrik eden Nizip Radyo Televizyonu Kurumu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ise ziyaretleri nedeniyle ayrýca memnun olduklarýný vurguladý.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...