Oks sonuçlarýnýn açýklanmasýyla birlikte, bilgilerde gelmeye baþladý. Ýsa Avcý hocamýn oðlu Erkan Avcý ilçe 1.si görünüyor. Ýl sýrlamasýndaki yeri þimdilik bilinmeyen Erkan'a gelecek hayatýnda da baþarýlar diliyoruz.
Oks sonuçlarýnýn açýklanmasýyla birlikte, bilgilerde gelmeye baþladý. Ýsa Avcý hocamýn oðlu Erkan Avcý ilçe 1.si görünüyor. Ýl sýrlamasýndaki yeri þimdilik bilinmeyen Erkan'a gelecek hayatýnda da baþarýlar diliyoruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Gelecek hayatýnda baþarýlar dilerim erkan kardeþ.
Baþta Ýsa hocam olmak üzere ikisinide tebrik ediyorum ve Erkan kardemiþimizin baþarýlarýnýn devamýný diliyorum...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Kimin oðlu yawwwwtebrikler erkam.
Konu dervisdörtbudak tarafýndan (12.07.08 Saat 11:24 ) deðiþtirilmiþtir.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Adý Soyadý MUHAMMET ERKAM AVCÝ
Baba Adý ÝSA
Cinsiyet E
Doðum Tarihi 18.06.1994
Diploma Puaný 99
Açýklama
Puan Türleri Puaný Genel Baþarý
Sýrasý Genel Baþarý
Yüzdelik Dilimi Ýl Baþarý
Sýrasý Ýl Baþarý
Yüzdelik Dilimi
Türkçe - Matematik 481,917 4930 . 564 71 . 403
Matematik - Fen 481,073 4068 . 465 56 . 318
Dersler Doðru Sayýsý Yanlýþ Sayýsý Boþ Sayýsý Açýklama
Türkçe 24 1 0
Matematik 25 0 0
Fen Bilgisi 23 2 0
Sosyal Bilgiler 24 1 o
Sevgili admine teþekkürler.Bu gün hakikaten büyük bir mutluluk yaþýyoruz ailecek.Bir babanýn evladýndan görmek istediði en anlamlý deðerlerden biri þüphesizki okulda,iþte baþlarýlý olmasýdýr.Rabbime hamdolsun Nizip'i temsil etme onurunu Erkam vasýtasýyla bizlere nasip etti.Umarým gelcekte bu þirin iþçeye hizmet etmek te nasib olsun .Tüm oks anne ve babalarýna saygýlar sunar ,sýnava giren diðer yavrularýmýza da baþarýlar dilerim.
Konu isaavci tarafýndan (11.07.08 Saat 20:52 ) deðiþtirilmiþtir.
helal olsun yorruum valla bizim cevreden deðil birinci bir anadolu kazan bile cýkmadý ****
Ortaöðretim Kurumlarý Sýnavý (Oks) Sonuçlarý Belli Oldu. Ýnternette Yayýnlanan Resmi Sonuçlara Göre Özyurt Koleji ve Anafen Dershanesi Öðrencisi Erkam Avcý 481 (Tm) ve 481 (Mf) Puanýyla Nizip Birincisi Oldu.
Devami...