Yorum yapan arkadaþlara,fikirlerini belirten herkese sonsuz teþekkürler....
Hakan kardeþim bir dahaki geliþinde domates ekmek deðilde,helva ekmek yeriz,olmazmý ?![]()
Yorum yapan arkadaþlara,fikirlerini belirten herkese sonsuz teþekkürler....
Hakan kardeþim bir dahaki geliþinde domates ekmek deðilde,helva ekmek yeriz,olmazmý ?![]()
benim þahit olduðum bir kaç olay var adamýn iþyeri antepte çalýþtýrdýðý iþçiler nizipten adam yeni bir yer yapýyor ordaki inþaat iþçilerini boyacýlarýný bile nizipten getiriyor dergiye abone oluyor onuda nizipten oluyor daha bir çok örneði var tanýdýk bir kaç kiþi var böyle ben o abimizi saygýyla anýyorum..
Mustafa kardeþim dediklerine katýlýyorum, Nizip dýþýndaki biri için geçerli deðil demek istedim,
Nizipte yaþayanlar için geçerli...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ibrahim kardesim.bende senin dediginin tam tersini düþünüyorum.nizip içindeki degil disardakiler daha milliyetçi.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Bu konuda esnaf sizden daha dertli. Müsterih olun. Ýþi bilmeyenler iþ baþýna geçince ve ortada bir denetim mekanizmasý olmayýnca böyle sorunlarla karþýlaþmanýz çok olaðandýr. Maalesef tüm ülkemizde olduðu gibi Nizip'te de tüketici haklarý konusunda ciddi sýkýntýlar vardýr.
bireysel emekli, sadece üye...
Ben giyim alýþveriþini Gaziantep'ten yapýyorum.....Neden derseniz daha ucuz ve ekonomik Nizip'te aldýgým herhangi bir giyim eþyasý ayný ürün oldugu halde Gaziantep'te çok ucuz........Ama gýda alýþveriþimi Nizipten yapýyom ama Bim'den......Sayýn Orhan bey bence bu soruyu siz esnafa sorun biz keyfimize Gaziantep'e kadar gidip alýþveriþ yapmýyoruz......
Sanayi de aðýrlýðýmýz olmalý
Tekstil de konfeksiyon sanayi Nizip te pek ala kurulabilir.
Elinde fazla serymayesi olmayan ama
iþ yapmak isteyenler için
konfeksiyon sanayi çok güzel yürür
Ýþçilik ücretleri makul olan ilçemiz için hýzla yapýlmasý gereken iþlere konfeksiyon sanayini eklemelidir
Osman Demir Istanbul
Bu primlerle olmaz abi
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Sayýn orhan çelik sen nizip milliyetcisi olalým demiþsin ama elimde bulunan nizpcom dergisinde yazýi iþleri müdürü olarak geçiyorsuýn fakat baskýyý topkapý/istanbul bunasýl iþ nizip milliyetcisi dediðin nizipcom dergi baskýsýný istanbulda mý yaptýrý nasýl nizip milliyetcisiniz
nizipcom dergisi ticari bir dergi deðildir. Biz bu dergiyi çýkardýðýmýz her sayýda önce nizip matbaalarýný dolaþýyoruz. Olmadý reklamýný siz toplayýn bizi bu para iþine bulaþtýrmayýn karýný siz alýn da diyoruz. Fakat onlarda haklý olarak bu kalitedeki dergiyi, bu sayýya, bu paraya çýkaramýyorlar. Mecbur kalýyor istanbula gönderiyoruz. Oradan getirmek bize ne kadar meþakkatli anlatamam.
0342 5171254
çoðumuzun ya babasý ya kardeþi veya bizzat kendisi esnaftýr. Biribirimizden alýþveriþ yapmak varken DIÞARIYA niçin para kazandýrýyoruz ? Anlamýþ deðilim. Sevgili arkadaþlar ;elimizi vicdanýmýza koyup ne yapmamýz gerektiðini düþünelim ve çevremize bu konularda telkinde bulunalým. Unutmayýn ; her kesime ve her topluma hitab edecek esnafýmýz ilçemizde mevcuttur,bizim dýþarýya gidip alýþveriþ yapma ihtiyacýmýz yoktur.Derginin ticari olmadýðýný fakat maliyet düþürülerek nizip de veya hiç olmadý gaziantepde yapýlabilir sayýn nizip milliyetcileri
Biz bu konuda tekliflere açýðýz. Yani yanlýþ anlaþýlmasýn tartýþma olsun diye yazmýyorum. Eðerki 2500 taneyi bu kalitede 2500 ytl den aþaðýya çýkartabiliyorsanýz, biz dökümanlarý size devredebiliriz. Veya dersenizki biz reklamýnýda buluruz, bu bizim iþimiz... yine dökümanlarý size teslim edebiliriz. Çünkü bu reklam isteme + parasýný toplama iþi bizi kasýyor, bunaltýyor. Veya size zahmet antepde bir arkadaþ bu iþi yine araþtýrýsa bizede faydasý olur.
0342 5171254
Elimden geldiði kadar yardýmcý olmaya çalýþacaÐým umarým faydasýný görürsünüz...