Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
selam serif kardes amca oglunada selamlar simdi ne yapiyorsun ara sira goruselim cvp yaz
Bu Resimde Olan Bazi Arkadaþlarla Orta 1 Ve 2. Sinifta Beraberdik Malesef Ben 2. Sinifta Kalinca Onlar 3. Sinifa Geçti Bu Resim O Zaman çekilmiþ.
Bende O Yillarin ögrencisiyim Ama Ayni Sinifta Degildik Hocalarimi Bende Saygiyla Aniyorum
Arkadaþlar ben Hakan Turgay Kýr
Fotoðraftaki en üst sýra, soldan (bize göre) 4.yüm, Özay ve Mehmet'in arasýndaki.
Ortaokul son sýnýftayýz ve mezun olacaðýz. Babamýn (kaymakamdý) tayini çýkacak ve çok üzülerek çok sevdimiz Nizip'ten ayrýlýp Keþan'a gideceðiz (liseyi Keþan da okudum, kabataþ lisesine abim gitmiþti)
O yýllarý ve sizleri unutmama imkan yok. O dönem, yýllar geçmesine raðmen hayatýmda en net hatýrladýðým yýllardý.
Þu olayý anlatmalýyým; Bir kaç sene önce, arada bir, koltukta oturup o yýllarý anarken ,özellikle Özay'ýn okulu olduðundan daha eðlenceli bir yer haline getirme çabalarýný düþünüp kendi kendime gülümserken telefonum çaldý. Ýnanmayacaksýz belki ama telefonun diðer ucunda Özay Baðcý vardý, þok geçirdim ve konuþamadým bile. Arkadaþlar tam 20 yýl hiç görüþmemiþtik. Bu olay hayatýmda yaþadýðým en inanýlmaz þeydi.
Hepinize sevgiler
Hakan seninle tekrar buluþmak güzel. Buralara yolun düþerse mutlaka beklerim. Bir kuþ misali hepimiz bir yerlere daðýldýk. Umarým birgün buluþur anýlarýmýzý tazeleriz yine.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Tüm arkadaþlara sevgiler saygýlar...inþallah bu resimdeki arkadaþlarla rabbim nasip ederse bir yerlerde görüþürüz belki deðilmi admin kardeþim mehmet. Dediðin gibi hepimiz kuþ misali bir yerlere uçup gittik ama gönüllerimiz dostlardan yana uzaklarda görüþemediðimiz arkadaþlarýma sesleniyorum Ben Antalya merkezde kalýyorum buyurun beklerim telefon 05059355151- 05324469546 tekrar saygýlar sevgiler....