çok dogru çok þaçma bir içerikleri war ama çocuklar kendini alamýyor bnce hepsi yayýndan kaldýrýlmalý
çok dogru çok þaçma bir içerikleri war ama çocuklar kendini alamýyor bnce hepsi yayýndan kaldýrýlmalý
Vallah ben çözümü buldum,size de tavsiye ederim.Adý geçen dizilerin yayýnlandýðý kanallarý uydudan sildim.þimdilik sorun yok gibi.
yaw arkadaþlar bunu çocuklara sormak lazým
ben yiðenime bu diziler kapatýlacak bende buna yardým edeceðim mail atarak yada tlf ederek desem beni amcalýktan reddeter
her dönemde böyle diziler oldu bir yerde çocuklarýn hayal gücünün geliþmesi açýsýndan iyi.
Herþeyin fazlasý zarar bu baðlamda görev biz büyüklere düþüyor. belirli vakitlerde tv belirli vakitlerde ders yadaq gezi saatlerini ayarlamamýz gerek.
Uydusu olanlar için Çok güzel bi alternatif var Yumurcak TV Uydu Yoksa Hasan Hocamýzýn yaptýðýný yapmak gerekir..
Burhan abi farklý caným :S O'nun misyonu çok çooooooook farklý,en azýndan yüzümüzde tatlý bir tebessüm býraktýrýyor![]()
haklýsýn gökhan biz çocuklara zaman dilimlerinde neler yapýlmasý gerektigini söyler uygularsak çocukta kendiliðinden bunlarý býrakýr mesale hep ders yap dsiye çocugu sýkýþtýrýrsanda olmaz bunlarý gün içinde planlý ve programlý þekilde yapacan bence en önemlisi bu
arkadaslar askerliðim yeri belli oldu Ýzmir/Gaziemire gidicem ulaþtýrma baska giden varsa haberleþelim.orada yapan varsa bilgi verebilirmi tþkler by
Senin Marka Oldugun Yerde Etiket Fiatini Ben Koyarim...
nizipte bi kaç kiþi izmir yenifoça olarak gidiyooo
hatta arkadaþlarýmýn biri BÝLECÝK 2.JANDARMA ER EGÝTÝM TUGAYI
diðer arkadaþým ise ANKARA/MAMAK muhabere
tüm asker kardeþlerimize hayýrlý uðurlu diyorummm
HAYIRLISI ÝLE GÝDÝP HAYIRLISI ÝLE GELSÝNLER
NE MUTLU TÜRK'üm DÝYENE!
Hayýrlý tezkereler acaba beni nereye verirler Yüksekova favorim![]()
Bende bu selana ývýr zývýra gýcýðým ama ama çoçuklarý iiyilik yapmaya zorluyor buda ilginç bir tespitHiç hadesi benimsiyen bir çoçuk görmedim![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...