Allahýn izniyle mutlaka ben orda olacam ama ben ilk defa katýlacam
Ben adanada ikamet ediyorum.
Nizibi çok özledim zaten mutlaka orda olmak istiyorum allahtan bi mani gelmezse
Orda görüþmek üzere herkese selamlar
Allahýn izniyle mutlaka ben orda olacam ama ben ilk defa katýlacam
Ben adanada ikamet ediyorum.
Nizibi çok özledim zaten mutlaka orda olmak istiyorum allahtan bi mani gelmezse
Orda görüþmek üzere herkese selamlar
abi söyleyin bana düþeni bende hazýrlayyayým ne isterseniz.... baþým gözüm üzerinee...
geçen seneki katýlýmýn, sevgi ve samimiyetin bu sene daha da üst seviyelere çýkmasý dileðiyle...
üzerimize düþeni yapmaya her zaman hazýrýz...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
1koli kola benden![]()
Doðru söylüyorsun,
Þu Halfeti tarafýnda kuzular þimdi ekin frezlerinde yayýlýp nasýl da tavlanmýþlardýr, sýrf et olmuþtur mübarekler... azýcýk ateþi gördülermi hemen piþiverirler, bir de Ramazan abi sen bilirsin, bu kuzu çevirme için bir endeze lazýmsa (malum hazýrda pek bulunmaz) ben sanayide yaptýrýrým siz yorulmayýn.![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Yav arkadaþlar Ramazan'ý sýkýntýya sokmayýn bak ne yazacaðýný þaþýrdý,bir kuzuyla korkutamazsýnýz Ramazan'ý![]()
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Bu defa kýyamet kopsa yine geleceðim... Bu aralar netim yok,saðdan soldan giriyom,sitede bi hayli deðiþik kiþiler gördüm,ilginç...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
evet türkiyenin bir çok yerinde bulundum buðün nizipe geldim akþama gideceðim yurt diþýna çýkacaðim iþim erken biterse ve belirlenen tarihde nizipde olursam geleceðim tabi bize yer varsa umarým herþey istediðiniz ve düþündüðünüz gibi olur böyle bir çalýþma inaniyorumki birlik ve beraberliði artýraçak ihtiyacýmýz olan þu zamanda iyi eglenceler baþarýlý çalýþmalar dilerim
Kýsmet olursa orada oluruz inþallah
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Kýsmet olursa elimize karpuz alýr geliriz falanÝnþ. orada oluruz olmasakta ruhumuz orada o güzelliði tadacak diye umuyorum
Deðerli arkadaþlar, bir yanlýþ anlaþýlmayý düzeltelim. Gelirken illede birþey getirilecek diye birþey yok. Arzumuz Nizip yemek ve içeceklerini güzel yapabilen ailelerin bu tadý gurbetten getiren kardeþlerimize taddýrabilmeleri. Bunu isteyen bir yapacak, yoksa herkes gelirken birþey getirecek diye birþey yok![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ýnþallah bir aksilik olmazsa bizde orada dostlarla beraber olacaðýz.En çok da pala abimizi sabýrsýzlýkla bekliyoruz.Bakalým bize Almanyadan neler neler getirecek...
Hemþerilerimizle buluþmanýn meraklý bekleyiþi içerisindeyiz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254