bir kaza olmasý lazým bir kiþini ölmesi mi lazým o lambalarýn faliyete geçirmek için onlarýn oraya konmasýnýn amaçýný yalnýz trafik sýkýsýklýgýný gidermek degil hala bunu anlamayýp yakmýyorlar lambalarý.........
bir kaza olmasý lazým bir kiþini ölmesi mi lazým o lambalarýn faliyete geçirmek için onlarýn oraya konmasýnýn amaçýný yalnýz trafik sýkýsýklýgýný gidermek degil hala bunu anlamayýp yakmýyorlar lambalarý.........
Haklýsýnýz Arkadaslar Katýlýyorum Aynen Hatta Bi Söylentiye Göre Nizipli Sürücüler Baska Bi Sehire Gidince ýsýklarda Cok Zorluk Cekiyolarmýs Alýsmamýslar Yaa Ondandýrr......
mechullll
Evet Bencede Bir An önce Ana Harterlerde Trafik ýþýklarý Bir An önce Faliyete Geçmelidir Bu Yüzden Bir çok Kaza Meydana Gelmektedir Bunun önüne Geçilmelidir
bence osmanlý parkýnýn tedaþ ýn oldugu taraftan giriþi takýlacak cukur falan kazýlýyordu.sýnyalýzasyon arabasý vardý orda..hayýrlýsý bakalým ne olacak..
![]()
Nizip Ýlçesi zaman geçtikçe geliþiyor ve büyüyor bu büyüme ile birlikte bazý sorunlar ve sýkýntýlarda ortaya çýkmaya baþlýyor. Onlardan biri ise [NZ]trafik [/NZ]sorunu. Nizipte yaþanan trafik sorununu çözebilmek için baþta Nizip [NZ]Kaymakam[/NZ]lýðý bununla birlikte Nizip Belediyesi ve Nizip Emniyet Müdürlüðü yaþanan trafik sorununu çözebilmek için çeþitli tedbirler alýyor. Ýlçenin çeþitli yerlerine yapýlan trafik sinyalizasyon lambalarý trafik yüküne bir nebze fayda saðlayacak gibi görünüyor. Yetkililer ise vatandaþlarýn trafik kazalarýnýn meydana gelmemesi için mutlaka trafik ýþýklarýna uyulmasý gerektiðini belirtiyorlar. Ýlçede yapýlan trafik sinyalizasyon lambalarý ile ilgili çalýþmalardan memnun olduklarýný dile getiren vatandaþlar emeði geçen tüm yetkililere teþekkür ediyor.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
bir hafta ýþklar yanar ondan sonra bozulur aslnda bunlarýn baþýna güneþ enerjisi takýlsa bozzulmaz da
Duyarlý hemþerilerimize ve duyarlý yöneticilerimize teþekkür ederiz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Adliye kavþaðý düzenleme çalýþmalarý yapýldýktan sonra o kýsmýda trafik lambalarý takýlacaktýr.
dün gördüm ýþýklar hayýrlý olsun....
inþallah kurallara uyulur vede ýþýklar çalýþýr..
Yanlýz cadde üzerine park edilmiþ araçlarýn için günboyu 1 Polis Memuru Görev yapsa iyi olacak. park yasak tabelasý konmuþ maþallahý var bir düzine araç park halinde
SIKINTI YARATMA...!
![]()
Nizip ilçe trafik komisyonu tarafýndan geçtiðimiz aylarda alýnan karar doðrultusunda þehrin belirli, noktalarýna trafik ýþýklarýnýn konulmasý kararlaþtýrýlmýþ ve bu konuda gerekli çalýþmalar için adým atýlmýþtý. Yapýlan çalýþmalar sonrasý ilçenin en yoðun caddeleri olarak bilinen Mustafa Kökmen Bulvarý hastane caddesi ve Osmanlý kavþaðý olmak üzere üç önemli noktaya yerleþtirilen trafik lambalarý hizmete girdi. Trafik ýþýklarýný devreye girmesiyle birlikte yollarda yaþanan sýkýntýnýn giderilmiþ olduðu gözlenirken araç sürücülerine büyük görevler düþtüðü belirtildi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
Trafik lambalarý sayesinde trafik akýþýnýn yavaþladýðýný gördüm.Çok güzel olmuþ çünkü þehrin içinde hýz yapanlara çok güzel köstek oldu. Sabah gelirken kendimi trafikte huzurlu hissettim. Birazda güldüm doðrusu alýþýk olmayanlar sað þeritte durup sola dönmeye çalýþýyorduSizden ricam ýþýklarýn süresini kýsa tutmanýz böylelikle sürücülere bunu daha kolay kabullendirirsiniz. Allah daim etsin inþallah.
Süre konusunda bir küçük bir sýkýntý olduðuna katýlýyorum. Saða dönüþlerde de bekleme yaptýrmamak lazým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Yýllar sonra nizipde trafik ýþýklarý gözüm doldu doðrusu keþke bir kaç yýl daha beklenseydine acele ye gerek yoktu sonra yapardýnýz