[NZ]Yüksekokul [/NZ] 30 HAZÝRAN 2008'de yeni binasýnda öðretime baþladý. Ýlçemize ve eðitim camiasýna hayýrlý olsun.
Benim sýkýntýlar konusunda ve çözümü hakkýnda diyeceklerim var.
- Yarýn yaz [nz]okul[/nz]una kayýt yaptýran öðrenciler okula nasýl gidecek
- Þehir dýþýndan gelenler hadi dierekt okula indi diyelim [nz]Nizip[/nz]li olan yada Nizipte kalan öðrenciler ne þekilde ulaþacak
- Servis kalkacaksa ve öðrencinin servis saatinde dersi yoksa iki saat sonraki dersine nasýl gidecek
- Erkenden [nz]servis [/nz]saatinde gitsin diyecekseniz kupkuru çöl gibi yerde ne yapsýn
- Kahvaltý, kantin, yemek ihtiyacýný nasýl karþýlasýn
- Parasýný versin yesin derseniz nereden ne þekilde yiyecek dahasý yaz okuluna kayýt için bir dünya dolusu para veriyor bide binanýn sýkýntýsýndan dolayý yol ücreti,yemek gibi zorunlu ihtiyaçlara nasýl yetiþtirsin
- Hasbelkader öðrencinin dersini boþverin sýnavýnýn olduðu gün uykuya kaldýðýný ve servise yetiþemediðini düþünün bunun müsebbibi sizce öðrencimi olacak.
- Yada elli ytl bir taksiye ücret verip beni okulamý götür diyecek
- Öðrenci Uykuya kalmasýn derseniz bir yurtmu yaptýrdýnýzki yurttan kalkýp hemen hemen yanýbaþýndaki okuluna gitsin
- Burasý BÝLKENT [nz]Üniversite[/nz]simi ki okuyan çocuklarýn ailesinin maddi durumu gözönüne alýnmýyor.
- Ýddia ediyorum okulun taþýnmasý sonucu HACETTEPE'de okuyan öðrencinin aylýk gideri bu okula kayýt yaptýranýn aylýk gideri kadar olmayacaktýr.
Hele þöyle bir gözünüzü kapatýp düþünün; yabancýsý olduðunuz bir yere gelmiþsiniz, otobüsten inmiþsiniz ve þehirden kilometrelerce uzakta bir okul ve hiç tanýmadýðýnýz binlerce insan ve örfünü-adetini bilmediðiniz bir ilçe....Soruyum sizlere siz ne yapar nasýl davranýrdýnýz.
YANÝ ALLAH'TAN REVAMI BUUUU!!
Daha yüzlerce sorun...Bu YAZ OKULU hele EÐÝTÝM baþlasýn...Bekleyelim heleee!.
![]()