þu anda mersinde öðretmenlik yapmaktayým.sizin gibi deðerli öðrenciler yetiþtirmeye devam ediyorum.güzel sözlerinden dolayý sana teþekkür ederim. bir öðretmen için engüzel þeylerdir bunlar.bütün öðrencilerime sevgilerimle. ÜMÝT ATÝK
þu anda mersinde öðretmenlik yapmaktayým.sizin gibi deðerli öðrenciler yetiþtirmeye devam ediyorum.güzel sözlerinden dolayý sana teþekkür ederim. bir öðretmen için engüzel þeylerdir bunlar.bütün öðrencilerime sevgilerimle. ÜMÝT ATÝK
dersýmýz bos oldugu býrgun nobetcý ogretmen olan sevgýlý aysel aksoy hocamýz sýnýfýmýza gelýp cok ses yaptýgýmýz ýcýn sýra dayagý cekmeye basladý. basladý ýyýde ettý ama keske 40 kýsýyý dovmek ýcýn ellerýný degýlde býr sopa kullansaydý.sakacý arkadaslardan hocam nolur bý daha vur dýyenler olmustu. býz ýký tane ellerýmýzden dayak yerken o en az 80 tane yedý. aklýma geldýkce gulýymmý aglýymmý býlmem:=).hocam ellerýnden opuyorum ama bu tatlý anýyý yazamadan edemedým nolur affet.
sezgin ak ýsýmlý mukemmel edebýyat ogretmenýný unutmak býze yakýsmaz.ellerýnden operým.hemde defalarca.eger býraz kendýme guvenseydým o ogretmenýmýn sayesýnde edebýyatcý yada yazar olma hayalým gerceklesebýlýrdý.
Yasmin ve esma sultan kardeþlerim bu söylemler her zaman olan þeyler, yok hayvanlara eziyet ediliyormuþ vay efendim hayvan haklarýymýþ. Yýlda bir kere kurban kesilmesini eleþtiren insanlar Kurban bayramý dýþýnda yýlýn 12 ayýnda her gün kesilen hayvanlarýn etlerini yerken akýlarýna gelmiyor. Bir kurban bayramýnda akýllarýna geliyor. Bu düþüncelerin maksadý baþka.
Evet Yukarýdaki Hocalarýn Bir Kacý Hariç Hepsi Benimde Derslerime Girdiler Hepsini Saygý Ile Yad Ediyorum.zeki Kayaçaðlayan Ve Mehmet Kýlýç(tarih Hoca)nevin Canoðlu Na Saygýlarýmý Sunuyorum
Ben 1989_1990 Mezunuyum Tüm 6ed Sýnýfýna Ve Hocalarýma Sevgilerimi Gönderiyorum.
Bülent Sarýdað
Zeki KARAÇAÐLAYAN hocama selamlarýmý sunar ellerinden öperim.Hüseyin GÜMÜÞ- Ýskenderun
1983-1986 yýllarý arasýnda Nizip Lisesinde tarih öðretmenim olan deðerli hocam Mehmet Kýlýç'a selamlarýmý sunar ellerinden öperim.
Nizip Lisesinde tarih öðretmenim Mehmet KILIÇ'a selamlarýmý sunarým.Hüseyin GÜMÜÞ-iSKENDERUN
sezgin bey tam bir beyefendi idi.divan edebiyatýnda ulama-vasl sanatýný anlatýrken kendi ismini örnek verdiði için ismi düz okunmazdý.sezginnnnnnak derdi. ismin sonundaki n harfi soyismindeki a ile birleþtirilerek okunurdu.tami bir centilmendi.ellerinden öpülecek hocalarýmýzdandý.sevgi ve saygý ile yad ederiz hocamýzý.
Konu murat coþkun tarafýndan (18.04.08 Saat 13:18 ) deðiþtirilmiþtir.
saygýdeðer hocam Ümit ATÝK nasýlsýnýz?sizi çok seviyorum.Cumhuiyet Ýlköðretim Okulundan öðrenciniz emel ben, biz 3. sýftayken tayininiz çýkmýþtý..bizi býraktýnýz..çok üzülmüþtük..ama burada þimdi mesajýnýzý gördüm çok mutlu oldum..o küçük öðrenciniz þimdi mühendis oldu..ellerinizden öperim saygý ve sevgilerimle ..
ben hep seni merak ederdim caným kýzým. iyi haberlerini aldýðým için çok mutlu oldum.hayatýnda mutluluklar dilerim caným kýzým. ÜMÝT ATÝK
1986-MEZUNUYUM....O GÜNLERDEN HOCALARIMIZDAN;
ZEKÝ KAYAÇAÐLAYAN-HASAN TULUK-NÜKREMÝN KARAÜZÜM
HALÝL AYDOÐMUÞ-NURAY AYDIN-Ö.FARUK ALTIPARMAK
MEHMET SIR-LEYLA SIR-HALÝL CERÝT-HÝDAYET TAN-ÞENAY ÖZTÜRK-ADEM ÖZAKAN-MEHMET KILIÇ(TARÝHÇÝ)-MEHMET KILIÇ(FENCÝ)-HÝDAYET TAN-HALÝL DAÞIYICI-MELEK ÖZTÜRK
ÝBÝÞ MERTOÐLU-SEHER CERÝT-MÜSLÜM GÜNAY...VE ÝSMÝNÝ HATIRLAYAMADIÐIM(LAKAPLARIYLA YAZMAK ÝSTEMEDÝM)
HEPSÝNÝNDE ELLERÝNDEN ÖPÜYOM....BU ARADA H.DAÞIYICI HOCAMIZIN VEFAT ETTÝÐÝNÝ BÝLÝYOM...BAÞIMIZ SAÐOLSUN.ALLAHTAN RAHMET DÝLÝYOM...ÞU AN BURSADAYIM...BÝ HABER ALISAM...MEHMET SIR VE LEYLA SIR HOCAMIZI GÖRMEYÝ ÇOK ARZU EDÝYOM...GEMLÝKLÝYDÝLER...
milli takým yarýfinalist oldu ya..milli gururumuz okþandý.sevindik. bu esnada zeki kayaçaðlayan hocamýz aklýma geldi. hocamýz bayrak göndere çekilirken istiklal marþý okunurken çok hassasiyet gösterirdi.sorarým sizlere ;marþýmýz okunurken" hayýr böyle okunmaz,istiklal marþýmýz içten ,candan okunur " diye yarýda kesen yeni baþtan okutan ,kitle psikolojisi ile ,kendi duruþ ve okuyuþu ile bizleride coþturan bu memlekette kaç tane hoca vardýr.bu hareketi hocamýzdan herkes defeatla görmüþtür. bu refleksi gösteren kaç idareci vardýr? ne mutlu hatýralarda böylesine onurlu ,örnek bir davranýþla iz býrakanlara.....
sanýrým þimdi gazi mustafa kemal ilköðertim okulu mezunusunuz.. ve sanýrým benim alt devremsiniz bahsi geçen öðretmenler için bilðilendirmek istedim...
son duydugumda Naim hoca osmaniyedeydi ve Þenay hocamda Adanadaydý... her öðretmen iz býrakamýyor ama bazý insanlar vardý doðuþtan öðretmen için doðarlar isimleri beyinlere iþlenmiþ o büyük insanlarý saygýyla anýyorum....