![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürlüðü bünyesinde hazýrlanan Tekvando Ekibimiz 26-29 Haziran tarihleri arasýnda Diyarbakýr’da yapýlan Doðu ve Güneydoðu Türkiye Þampiyonasýnda yüzümüzü güldürmeyi baþardý. 37 kg Erkeklerde Yusuf Kocaman ve 57 kg’da Bilal Akkýr birincilik elde ederken 37 kg Bayanlarda ise Melike Nur 3. oldu. Elde edilen baþarý sonucu Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ile birlikte Tekvando Hocasý Ali Gören ve baþarýlý sporcular dün Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’ý makamýnda ziyaret ettiler. Baþkan Akdoðan ziyaret esnasýnda yaptýðý konuþmada ilçemizde derece getiren baþarýlý sporcularýmýzý tebrik ediyor baþarýlarýnýn devamýný diliyorum dedi. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ve Turnuva Hocasý Ali Gören’de desteklerinden dolayý Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’a teþekkür ettiler. Daha sonra öðretmen ve öðrencilere Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan tarafýndan Kitap ve Kalem hediye edildi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...