oo olmaz ki þimdi ...
okuldan dönüþte daha ilk türkü bitmeden tavukçunun köþede inip 15 metre koþusu yapmak lazýmanlayan anladý...
he bu arada ezici (eren) sizlere ömür..
Konu cengizkrbck tarafýndan (09.06.08 Saat 06:26 ) deðiþtirilmiþtir.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
ezici deki dayýnýn selamlarý var sýzlere en cok da ufak tefek birisini merak edýyor![]()
Email geçersiz
EY NEFSÝM!
Hep ALLAH'ý seviyorum dedin ama bu iddianda ne kadar dogruydun?
sevginin alametleri vardýr:
Aþýk oldugun anlarý düþün.Dünyada en çok sevdiklerini düþün.
Sonra açýk yüreklilikle cevap ver: kiþi sevdigini bir an olsun aklýndan çýkarýrmý?
Acaba sen seviyorum dedigin ALLAH'ý kaç günde ya da kaç saatte bir aklýna getiriyorsun?
Kiþi sevdigini hiç dilinden düþürmez her münasebette ondan bahsetmekten kendini alamaz bundan zevk alýr.
Acaba sen ALLAH'ý dilinle günden kaç defa anýyor bunu ne kadar zevkle yapýyorsun?
Seven sevgiliden bahsedildiginde heyecenlanýr yüzü güler.
Acaba sen bir mecliste ALLAH'tan bahsedilince seviniyormusun yoksa yüzünmü ekþiyor?
Ve baska konulara geçsek diye mi düþünüyorsun?
Seven sevdiginin sesini duydugunda dikkat kesilir mutlu olur...
Acaba sen ALLAH'ýn kelamý olan Kur'an ý iþittiginde ne kadar kulak kabartýyor ne kadar mutlu oluyorsun?
Seven sevdiginin yakýnlarýný hizmetcilerini ve sevdiklerini sever, acaba sen ALLAH'ýn sevgili kulu Peygamberi,
diger Peygamberleri itaatkar müminleri, melekleri v.s ... ne kadar seviyorsun?
Seven sevdiginin düþmanlarýný sevmez nefret eder
Acaba sen RABB'ýnýn düþmanlarýna karþý ne tür duygular besliyorsun seven sevgilinin evini yurdunu cok sever
acaba Kabenin ve Camilerin senin gönlünde ne kadar yeri var?
Seven sevgilisinden ayrýlýga dayanamaz...
Acaba yýllardýr ALLAH'tan kaçarken günde beþ vakit buluþma imkaný oldugu halde buluþmaya gelmezken
sen onu ne kadar cok seviyordun?
Seven sevdigine giderken yol bi türlü bitmez vakit zor geçer ama onunla birlikte oldugunda vaktin nasýl gecitigini bilmez...
Acaba namaz kýldýgýn dönemde namazlar arasýndaki vakit sana uzun mu geliyordu yakýnmý?
Ve namazda iken vakit ne kadar hýzlý geçiyordu?
Seven sevdigiyle bulustugunda tüm kederleri unutur acaba sen namaz kýldýgýn dönemde RABB'ýnýn huzuruna vardýgýnda böyle miydin?
Seven sevdiginin her arzu ve istegini gönülden yerine getirir acaba sen RABB'ýnýn emirlerini ne derece yerine getirdin?
Yada yerine getirdiklerini ne kadar gönülden yaptýn?
Seven sevgilisi için herseyini feda eder acaba sen ALLAH için günlük namazlar için ayýracagýn bi saatini,
yýllýk zekat olarak verecegin malýný kýrkta birini feda edebiliyormusun?
iþte EY NEFSÝM !
Senin ALLAH'ý ne kadar sevdigin bunlara vercegin cevapta gizli...
Ve ey Peygamber (s.a.v)'ide çok sevdigini söyleyen Nefsim !!!
Acaba sen onun emir ve tavsiyelerine ne kadar uyuyorsun?
Ona ne kadar hayranlýk duyuyor ve onu ne kadar örnek alýyorsun?
Onu ne kadar aklýna getiriyor ondan ne kadar bahsediyor, bahsedilince ne kadar mutlu oluyorsun?
Sahabelerini ne kadar cok seviyorsun?
Þüphesiz bunlara verecegin cevaplarda onu ne kadar cok sevdigini ortaya koyacak...
SAKIN HAA kendinide baþkalarýnýda aldatma..!
inþ bunuda beðenirsinz arkadaþlar uzun deyip geçemeyin okuyun lütfen![]()
RABBÝM SEN BÝZÝ KENDÝNE DOST SEÇÝNCEYE KADAR YAÞAT VE AÞKINLA YANDIÐIMIZ BÝR ANDAAA CANIMIZI ALKÝ ÖLÜM AÞKIMIZIN ADI OLSUN
en saðdaki rahmi hoca diðerlerinin yüzünü pek çýkaramadým resim biraz daha büyük olsa bilirdim
süleyman sonuc belli evet herzaman kim 1. geliyorsa gene o gelecek merdoyu sor nizibe al cevabýný![]()
ilkogretimin hocalarý oldugundan tanýyamamýssýndýr...ugurun dedýgý gýbý en sagdaký hoca býzým donemýmýzden kalma dýgerlerý yený gelmýs olmalý...
ÇAKIR var iken ýkýncýlýk ýcýn yarýsýrsýnýz![]()
Email geçersiz
kan_ve_gul u unutmatyýn gençler alýrým anahtarlarýnýzý...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
siz hala sanal silahlarla oynayýn canlarým ben okulda gerçekleriyle haþir neþir olunca beni yenmeniz artýk imkansýz gibi birþey olduþaka maka bi yana çok zevkli silah sýkmak counterdeki gibi sýkmaya benzemiyo
![]()
merdo sende getirdin gerçek bir silah bizde sýktýkkbu kadar basit
slm arkadaþlar...... merdo kardeþ silah sýkmak zevklide dikkat etmek lazim gecenlerde cem özbali geldi maraþa o bana demiþti polisliðe gittiðini söylemiþti.................çakir zaten sen birinci olursun................................
çelik cem su parasutçu çocukmu babasý asker seni sormustum ona hatýrladým
beyler nizipteyim çok þükür bi ara buluþalým ne dersiniz
insallah derim merdo yaz okulu illeti biter bitmez bulusalým...cellik dogru soylemiþsin birincilik konusunda teveccuhlerine layýk olmaya calýsýyorum...
Email geçersiz