Tamamda ablacýðým ya erkekse.....
O zaman da bize bi uçar bi uçar..... Dimi yani..... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink[/IMG]
Tamamda ablacýðým ya erkekse.....
O zaman da bize bi uçar bi uçar..... Dimi yani..... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink[/IMG]
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
haklýsýn huzeyfe abi de bende açýklasýn diyorum bayan mý erkek mi oldugunu hele sen bu iþe bi el at ta ögren kimmiþ bu kýzýl elma...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Hadi sitede anket düzenleyelim kýzýl elma erkak mi? yoksa bayan mý?
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
metal abi sen anketi baþlat yeterkiii..
ha bu arada konuyu dagýtmayý ögrenmiþim dimi tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Baþka iþiniz kalmadý dimi sizin..... Ya napcaksýnýz kýzmý erkemi olduðunu..... Size ne....?
Ama bana kalýrsa erkek....
Walla bayan mý erkek mi bilmiyorum ama eminim bu yazýlarý okuyunca biz<e kýs kýs gülecektir....
ha bide eðer erkekse vedeki bizler bayan diye tutturursak o zaman durum deðiþir :-))
Ama bence bayan
Ya Olduðun Gibi Görün...
inþaallah bayandýr...
AÇIKCASI CÝNSÝYETÝMÝN BU KADAR MERAK KONUSU OLACAÐINI HÝÇ HESABA KATMAMIÞTIM.NEYSE SÝZ TAHMÝNLERÝNÝZÝ UZATMADAN BEN SÖYLÝM ARKADAÞLAR ÇOK ÞÜKÜR ""ERKEÐÝM"".
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
bende MAÇO ERKEK im:=))kýzýl elma abi senin bu sayfa geyet neseli geçiçek valla.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Kýzýl elma kardeþim, inan sitemizde bulunmanýn bayan-erkek ayrýmý yok kesinliklede sadece hitap açýsýndan merak edildi. neyse ki durumu açýkladýn da herþey yoluna girdi sayýlýr, ankete falan gerek kalmadý :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Sakallý kardeþ, sen maço erkek im demiþsin de merak ettim acaba sitenin light - kýlýbýk erkeði kim :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Bitane bulaydýmda ben ligth olaydým.....Ooooooofff....Oooooooffffff.....
metal kardes.valla o konuda bi bilgim yok herkes kendinden sorumlu ben macoyum bunu biliyorum.bütün millet itiraf etmeli nasýl oldugunu bak huzeyfe nasýl da itiraf etmiþ:=))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Ligth ile kazak erkek arasýnda 24 saat vardýr. Light emirleri hemen yerine getirir,kazak erkek 24 sonra.....
Ama neticede her ikiside emri yerine gitirir. tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG] .
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
Duydun mu sakallý kardeþ, alakuþ abim açýklamýþ durumu :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...