Abi adamýn sindireceginimi koydun...
Herþey Türk milleti için, eger bu vatana igne ucu kadar hizmeti olan baþtacýmýzdýr, bunu hizmet saymayanda...
Abi adamýn sindireceginimi koydun...
Herþey Türk milleti için, eger bu vatana igne ucu kadar hizmeti olan baþtacýmýzdýr, bunu hizmet saymayanda...
Eyvallah !!!
alibey alt kýsýmdaki sloganýnýz sahsen beni ürkütüyor.fazlasýyla itici bir söz secmiþsiniz. düþmanlarla düþmanlýklarla vehþetle ve dehþetle yaþamak kaderimiz kaderiniz ve kederiniz olmamalý bence.Durmadan komplo teorileriyle korkularla yaþamak zor olsa gerek. keþke daha mutedil olabilsek. Tahrik edici tazyik edici tahriþ edici sloganlardan uzak dursak.
Bugune kadar hep cevremizin düþmanlarla cevrili oldugu anlatýldý bize bolunmuþ Türkiye haritalarýndan sohbetler acýpbirbirimizi gerdik.Halbuki bu haritalar amacýna ulaþýrmýydý bu devlet o kadar acizmiydi hiç düþünmedik belkide. Bir muz cumhuriyetimiydi ülkemiz ki ucan kuþtan esen ruzgardan sarsýlsýn.
Hayýr bence gaflete varmayacak bir itidal içerisinde meseleleri yorumlamalý ve dunyada sozu gecer bir ulke konumuna nasýl geliriz bunun uzerine kafa yormalýyýz
Diye dusunuyorum.
Kanallarýn neden cekmediðpi meselesinde de muhatapýmýz olan belediyenin cevabýný beklemek veya gidip bu meseleyi soran kardeþimizin buraya düþeceði bir bilgilendirme notu hepimizi hepinizi aþýrý ve belkide suclayýcý yorumlardan kurtaracaktýr
"hamdi suna" hemsehrim okumadan yorum yapmissin ve cok yanlis sonuclar cikarmissin...
belediye en yetkili agizdan cevap ta verdi olay konu enine boyuna de degerlendirildi...
sen yine de kafana gore takil, ne diyelim!.....
slm kanal d nin paketleri çoðaldý yani Dmax Dyeþilçam Dsinamax Dplas DcocukDspor Ddream Ddreamtürk bjk tvfb tv yani bu birinden Nizipte yayýna baþlasa iyi olur mesela dsinamax yani d cocuk olsa iyi olmazmý
repci kardeþler pek yakýnda aranýzda
.
<p>repci kardeþler pek yakýnda aranýzda</p>
Arkadaþlar þöyle bir önerme sunabilir miyim?
Nizip'imizde yayýna girmesini istedigimiz kanlarý yazalým...
Belki belediye tarafýndan gerekli görüþmeler yapýlýr ve belediyemiz Nizip halkýna böyle bir hizmetde bulunur...
Orhan Celik abimizde bize kanallarla yaptýgý görüþmelerin neticesihakýnda bilgi verirse daha iyi olur...
Selam ile...
Eyvallah !!!
seçenekler12ye ulaþýr ve ilgi olursa ana sayfada anket yapabiliriz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
kendi tercihlerimi belirteyim hemen,
Cine5 - CNNTurk - Discovery - GALA -
ve de tabiki FENERBAHÇE TV :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
discovery þifreli olduðundan olmaz sanýrým ama bende CNNtürkü isterim
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Galiba bir müdahale gerkiyorsu fanatiklik iceren kanallarý yazmasak.
Çünkü FB taraftarý epeyce çok, eger FB tv gelirse diger fanatik arkadaþlarýmýza ayýp olur, kasýt centilmenlikdenibaret ...
(lütfenfanatik duygulanýz kaparmasýn,meselesini devam ettirmeyelim)
.
Eyvallah !!!
Alibey kardeþim gs tv yok ki ayýp olsun
bjk tv yide zaten bir huzeyfe izler, :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Bence canýmýz muzik dinlemek istededinde dinleyecegimiz kaliteli bir kanal gerek KRAL TV favorimlerim arasýnda...
Eyvallah !!!
Discovery Channel, KRAL TV, CNN Turk bunlar TV'nin olmazsa olmazlarýdýr tartýþmadan bunlar gelsin
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
ALÝBEY KARDEÞÝM ÖZEL MESAJLARA GÝREMÝYORUM DOLAYISIYLA MESAJINI OKUYAMADIM.ADMÝN SORUNU HALLETTÝKTEN SONRA TEKRAR MESAJ GÖNDERÝRSEN SEVÝNÝRÝM KARDEÞÝM.BU ARADA KONUNU DAÐITTIM KUSURA BAKMA BAÞKA ÇAREM YOKTU.
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
arkadaþlar biz bu konuyu boþuna konuþuyoruz eniyisi bir taþbaþa bi bomba atalým herkes tv izlemsin ha![]()
<p>repci kardeþler pek yakýnda aranýzda</p>