![]()
Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý organizasyonunda yapýlan ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan hazýrlanan Liseler arasý Bilgi Yarýþmasý geçtiðimiz gün sona erdi. Nizip Ticaret Borsasý Toplantý Salonunda yapýlan final yarýþmasý saat 15: 30’da baþladý. Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Karkamýþ Ýlçe Kaymakamý Ferhat Sinanoglu, Nizip Ýlçe Kaymakam Refiki Mehmet Öztürk, Nizip Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Ýl Milli Eðitim Müdürü Süleyman Þiþman, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Þube Müdürleri ile Okul Müdürleri, Öðretmenler ve öðrencilerin katýldýðý final yarýþmasýnda 4 okul kýyasýya yarýþtý. Liseler Arasý Bilgi Yarýþmasýnda en yüksek alan Hasan Çapan Anadolu Lisesi 1.oldu. 75 puan alarak 1.olan Hasan Çapan Anadolu Lisesine 1 Plaket, öðrencilerine ise birer Cumhuriyet Altýný ödül olarak verildi. Maruf Marufoðlu Anadolu Lisesi 70 puan alarak 2.olurken okula bir plaket ve öðrencilerine ise birer Yarým Altýn verildi. 3. olan Yahya Altýnbaþ Lisesi ise 60 puan aldý. Bir plaket ve öðrencilerine Çeyrek altýn verilirken 4.olan Ýmam Hatip Lisesi ise 60 puan aldý. Ýmam Hatip Lisesine ise bir plaket ve öðrencilerine birer çeyrek altýn verildi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...