Nizip Gazeteciler Cemiyeti, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü ve Nizip Ticaret odasý tarafýndan ortaklaþa düzenlenen. Geleneksel yetenek yarýþmasý dün gece Nizip Ticaret odasý gerçekleþti. Saat 20:30’ da baþlayan yetenek yarýþmasýna Nizip ilçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Emniyet baþkaný Abdulkadir Durmuþ, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt gazeteciler cemiyeti baþkaný Veysel Karayýlan, Nizip Ticaret odasý yönetim kurulu baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret odasý meclis baþkaný Abdullah Altýnbaþ ve yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, öðretmenler ve çok sayýda davetliler katýldý. Geleneksel yetenek yarýþmasýna çeþitli okul öðrencileri katýlýrken, yaptýklarý gösterilerle davetlileri kahkahaya boðdu. Gaziantep olay TV’nin naklen yayýnladýðý yarýþmanýn sonunda Jüri Baþkaný Metin Kýlýçparlar ve Jüri üyeleri NRT Yönetim Kurul Baþkaný Osman Alpaslan, NTO Yönetim Kurulu üyesi Bülent Ögüt, ile Mehmet Göral, Süleyman Ertaþ ve Fehime Karabýyýk adlý öðretmenler tarafýndan puan deðerlendirmesi yapýldý. Puanlamanýn ardýndan ilk sekize giren yarýþmacýlar belirlenirken, yetenek yarýþmasýnda Yahya Altýnbaþ Lisesi öðrencisi Ruken Yýldýz 1. oldu Arda Boylarý adlý türkü Ruken Yýldýza bilgisayar kazanýrken, ödülünü Kaymakam Hakan Yusuf Güner verdi. Cumhuriyet Lisesi öðrencileri Dilenci Taklidiyle 2.lik ödülü kazandý. Kazandý kamerasýný ise Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt verdi. 3.lük ödülü ise Hatice Kamil Pekmez Ýlköðretim okulunu öðrencilerinin oldu. 3.lük ödülü dijital fotoðraf makinesi ise NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt tarafýndan verildi. Daha sonra ilk 3’ten ilk 8’e giren yarýþmacý öðrenciler birer çeyrek altýnla ödüllendirdiler. Nizip gazeteciler cemiyeti baþkaný Veysel Karayýlan geceye desteklerinden dolayý Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Milli Eðitim Mahmut Kurt ve Nizip Ticaret odasý baþkaný Mehmet Özyurt birer plaket takdim etti. Ýlerleyen saatlerde biten geleneksel genel yetenek yarýþmasý davetliler tarafýndan beðeni aldý.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...