buyrun metalfýrtýna sizi dinliyoruz..
buyrun metalfýrtýna sizi dinliyoruz..
akhenaton kardeþin lafým seni kýrmak deðil
sana veya haberg'e karþý bir tutumdeðil
sadece sunu kastetmek istedim
zaten konunun baþlýðý birlik beraberlik hakkýnda açýlmýþ ama yinede karþýlýklý atýþmalarla geçiyor.
kastým bundan ibaretti
teþekkür ederim
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
zaten benim rahatsýz olduðum konuda bu!! baþlýðý birlik üzerine attým ama haberg yine konuyu ikli sataþma haline getirdi.. yazýlan tüm yorumlardan sonra '' hepiniz boþ konuþuyorsunuz '' demiþ. aslýnda ikili sataþmalarý sevmem ama bazen mecbur kalabiliyoruz.
metalfýrtýna kardeþim ben teþekkür ederim.
saygýlarýmla
Yahu ben bunlarý çok içten yazýyorum, sataþmakla ne alakasý var... Benim istediðim tartýþalým çözüm getirelim... Yetkili muhabbet eden birinemi kulak verir, gerçekleri çekinmeden yazanamý.... Ben sizin görüþünüzde yazarsam iyi olacak, yoksa ben provakatörüm... Yok öyle yaðma![]()
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
Hep ayný tipten isanlarý beklemek büyük hata olur. Farklý görüþteki insanlaýnda görüþlerini alacaksýn ki site cazibe merkezi haline gelsin. Ama sadece katýlmayacaðým husus insanýn herþeye muhalefet olmasýdýr. Arada bazý þeylere çok güzel oldu, bende katýlyorum diyebilir insan.
Daha güzel yarinlar için elele verelim
Ben bir eleþtirmenim....Kusura bakmayýn.... Sizde beni eleþtirin yanlýþým varsa bu hoþuma gider....
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
Evet yanlýþýn var! eleþtirmenim diyorsun ama eleþtiri yapmanýn adabýný , usulünü bilmiyorsun.. siteye girip birlik ve beraberlik üzerine kurulmuþ cümlelere yorum olarak: 'boþkonuþuyorsunuz' diyorsun. farzedelimki boþ konuþuyoruz, peki senin bu yorumun bir gazeteciye yakýþýyor mu? demekki kelime hazinen bir zayýf. boþ konuþuyorsunuz demek yerine: kýsýr cümleler kururyorsunuz, faydasýz bir konu üzerinde fikir yürütüyorsunuz diyebilirdin ama sen okey masasýnda konuþulan aðýzla burada gazeteci edasýyla yazý yazýyorsun. buyur sana yanlýþ!!!.
Eleþtirmen demek herþeye muhalefet olmak deðil ki? Bazý doðrulara da güzel oldu denilebilmeli. Ama bensizde rastlamadým böyle bir davranýþa hiç rastlamadýmsayýn eleþtirmen. Bence dikkat çekmek için yapýyorsun bunlarý. Bu konuda da çok baþarýlýsýn. Tebrikler.
Daha güzel yarinlar için elele verelim
alýntý:
"quote" haberg demiþki:
Ben bir eleþtirmenim....Kusura bakmayýn.... Sizde beni eleþtirin yanlýþým varsa bu hoþuma gider....
Sen asla bir eleþtirmen olamazsýn. Çünkü eleþtirmenlik nedir bilmiyorsun. Muhalefet yapmak eleþtirmenlik olamaz haberg arkadaþ. Örnek olarak ;
Bir eleþtirmen bir yazarýn yazýsýný eleþtirirken, eksik yanlarýný vurguladýktan sonra, yazýnýn güzel yanlarýný ve takdire þayan taraflarýný da vurgular. Fakat sen eleþtri yapmýyor, muhalefet ve provakatörlük yapýyorsun. Sanki Nizip te herkes kötü þeyler yapmaya çalýþýyormuþ gibi bir hava estiriyorsun ki, bu sadece insanlarýn sana bakýþ açýlarýný kötü yönde etkiliyor. Eðer bu da umrunda deðilse sana birþey demiyorum.
...
ya konu neydi ne oldu yaaaa anlamadým gitti wallaa
Ýþte zaten bu yüzden bir çok duyarlý kullanýcý siteyi býrakýyor karþýlýklý atýþmalar ve provakatörlükler siteyi adeta yaðmalamýþ durumda idi þimdi bir nebze olsun temizlenmiþ gibi ama hala gitmesi gereken bir kaç arkadaþ var yoksa sitede huzur kalmaz
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Siteye bir virüs tarayýcýmý yüklesekmi acaba....
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (26.10.07 Saat 08:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
yýlmaz kardeþ o gönderilecek adaylar bi an önce giderler inþaallah...
bela okumayý sevmem ama böyle adamlar yüzünden belada okur olduk allah sonumuzu hayýr etsin inþ...
hatta gitmesini istedigimiz insanlarý admin abini özeline msj atýp ona söyleyelim o gerekeni yapar..
eger ben huzursusluk çýkarýyosam Nizip.comun adý kirlenecegine giderim...
umarým hepiniz benim gibi düþünüyosunuzdur...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (26.10.07 Saat 08:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Vaaaaay beeeeeeee.....! Asiciðim çok asilce bir yorum yapmýþ.....
Ýyide bu yorumu daha önce nasýl farkedemedim.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Ne oluyor...
Yaww forumdan elimizi çektikmi birbirinizi yiyorsunuz...
Huzeyfee...
Ne dedim ben sana giderken ...
bu foruma göz kulak ol...
Kimseler kavga etmesin demedim mi...
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel