Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (14.06.08 Saat 08:59 ) deðiþtirilmiþtir.
Sayýn gökhan okulunun bitmesine çok sevindim,
senin gibi aktif ve baþarýl bir öðretmenin nizibimize çok faydalý olacaðýna inanýyorum,
Nizibe nizipliden daha çok kim faydalý olabilirki,
benim memleketlim diyerek dört elle sarýlýrsýn inþallah.
Nizipte öðretmenlik yapmaný caný gönülden isterim, isteriz...
Hayatta baþarýlarýlarýnýn devamýn dilerim...
Sevgili gökhan öncelikle seni tebrik ederim ve bundan sonraki hayatýnda Allah c.c senin yanýnda olmasýný dilerim.Gerçi mezun olup olmadýðýn ve hatta okuyup okumadýðýn konusunda tereddütlerim var ama neyse.Ha bu arada bu elbiseleri nerden buldun banada söylede bende çektireyim birkaçtane resim.Acaba fotoðrafçýda komple takým bulunurmu.![]()
Gökhan hayýrlý olsun okulu bitirdin ama asýl okul þimdi baþlýyor Allah güç kuvvet versin Hayýrlý iþ kapýlarý açsýn..Amin...
hayýrlý olsun gökhan,uzun bir yolu anlýnýn akýyla bitirdin.darýsý mezun olamayanlarýn baþýna
Vay vay vay tosunum mezunda oldu,gözlerim yaþardý. Tey tey tey
Allah hayýrlý etsin bu günleride gördük.Orhan amcasý þimdi bu senden beni everin diye istekdede bulunur,bundansonra iþin zor.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
He ya birde iþin o yönü var,tamda metalden kurtulmuþken bu baþýmýza bela olacak![]()
Gökhan kardeþime eðitimcilik yolunda baþarýlar dilerim.Zira O,kýsa bir süre sonra,kutsal bir misyonu üstlenecek.Rabbim yardýmcýsý olsun.Bu arada memleketimden bana ne getirdin gökhan.
gökhan kardeþimi tebrik ederim. inþallah bu kutsal görevini memleketimizde layýkýyla yerine getirir.
evlenme iþine gelince gökhanýn o iþi biraz yaþ![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Gökhan kardeþimizi,tebrik ederim.Allah hayýrlý uðurlu etsin inþaallah...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE