!9 Mayýs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramý 89. Yýl kutlama proðramý ilçemizde coþkulu geçti.

Ýlçe Kaymakamý Sayýn Hakan Yusuf GÜNER beraberinde Garnizon Komutaný Sayýn Yüzbaþý Cem ÇERKEZOÐLU ve Belediye Baþkaný Sayýn Hacý Fevzi AKDOÐAN; öðrencilerin, halkýn ve protokolün bayramýný kutlarken.

Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Sayýn Mahmut KURT'un günün anlam ve önemini belirten konuþmalarý.

Yahya Altýnbaþ Lisesi öðrencisi Deniz ASLAN gençlik adýna konuþma yaparken.

Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve A.S.O. Müzik Öðretmeni Fehime KARABIYIK yönetiminde Gençlik Marþý okunurken.

Tören Komutaný Ýmam Hatip Lisesi Beden Eðitimi Öðretmeni Ýhsan ARSLAN yönetiminde tören geçiþi.

Tören geçiþi

19 Mayýs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramý münasebetiyle Ortaöðretim öðrencileri arasý Karakucak Güreþi Final müsabakalarý yapýlarak birinci ve ikinci olan güreþçilere ödülleri verildi.

Ýmam Hatip Lisesi Beden Eðitimi Öðretmeni Ýhsan ARSLAN yönetiminde hazýrlanan Jimnastik grubu gösterisi.

Teakwondo Usta Öðreticisi Ali GÖREN yönetiminde hazýrlanan Teakwondo grubu gösterisi.

Berna EFEOÐLU yönetiminde hazýrlanan Gaziantep birincisi, bölge ikincisi Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve ASO Halk Oyunlarý gösterisi.

Kýz gösteri grubu

Erkek gösteri grubu

Final

Ýlçe Kaymakamý Sayýn Hakan Yusuf GÜNER beraberinde Garnizon Komutaný Sayýn Yüzbaþý Cem ÇERKEZOÐLU, Belediye Baþkaný Sayýn Hacý Fevzi AKDOÐAN,Cumhuriyet Baþsavcýsý Ercan Karakuþ,Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Medeni MASKAN ve çok sayýda davetli Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu'nda sergi açýlýþý yaptýlar.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...