ben,yeni yapýlan ,kaldýrýmlara çýkamiyorum.bu sorunun giderilmesini istiyorum.
sevgili orhan çelik bey?
ben,yeni yapýlan ,kaldýrýmlara çýkamiyorum.bu sorunun giderilmesini istiyorum.
sevgili orhan çelik bey?
'ahmetaksoy' hemsehrime sonuna dek katiliyorum....
bu isin yapilmadan evvel dusunulmesi hesap edilmesi gerekirdi!...
yetkililer bu iste sorumludur ve size hukuksal olarak suc islediginizi soyleyebilirim!..
su an 'ahmetaksoy' basvursa inanin hakkinizda [u]yasal islem</u yapilir!..
modern dunyada bu isler cocuk oyuncagi degildir, beyler, burda bize laf yetistirmekle bu isler OLMUYOR!....
.
Dostlar,
Yeni yapýlan kaldýrýmlarý henüz görmedim.Bu nedenle bir þey diyemeyeceðim.Ama Sn.Aksoy çýkamýyorsa haklýdýr.
Selamlar Saygýlar
alýntý:
"quote" yusuf demiþki:
'ahmetaksoy' hemsehrime sonuna dek katiliyorum....
bu isin yapilmadan evvel dusunulmesi hesap edilmesi gerekirdi!...
yetkililer bu iste sorumludur ve size hukuksal olarak suc islediginizi soyleyebilirim!..
su an 'ahmetaksoy' basvursa inanin hakkinizda [u]yasal islem</u yapilir!..
modern dunyada bu isler cocuk oyuncagi degildir, beyler, burda bize laf yetistirmekle bu isler OLMUYOR!....
. ben,yasal iþlem için deðil,sadece bir eksiklik gördüm ve iletim.saðolsunlar bu eksikliði giderilecek tir.konu bu kadar.
hem baþka tarafa çekmenin bir anlamý da yoktur.
alýntý:
"quote" metal demiþki:
Zatenyazýnýn temel konusu o parktaki kahve ve diðer binanýn yýkýlýp parkýn önünün açýlmasý ve Nizipin daha güzel bir görünüme kavuþmasýydý fakat konu nerelerden nereye geldi. ben de dahil bir çok arkadaþ, o parktaki kahve ve bitiþiðindeki binanýn yýkýlýp güzel bir aile ortamý içerecek parka dönüþtürülmesi taraftarýyým,
Üye arkadaþlar lütfen formun geri kalan kýsmýnda bu konudaki görüþlerinizi belirtirseniz sevinirim. belki de baþkanýmýz konunun ciddi olarak görüþüldüðünü bilirse neden bu fikirfaaliyete geçmesin ki...
Abilerim lütfen konu bu olsun
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
alýntý:
"quote" metal demiþki:
alýntý:
"quote" metal demiþki:
Zatenyazýnýn temel konusu o parktaki kahve ve diðer binanýn yýkýlýp parkýn önünün açýlmasý ve Nizipin daha güzel bir görünüme kavuþmasýydý fakat konu nerelerden nereye geldi. ben de dahil bir çok arkadaþ, o parktaki kahve ve bitiþiðindeki binanýn yýkýlýp güzel bir aile ortamý içerecek parka dönüþtürülmesi taraftarýyým,
Üye arkadaþlar lütfen formun geri kalan kýsmýnda bu konudaki görüþlerinizi belirtirseniz sevinirim. belki de baþkanýmýz konunun ciddi olarak görüþüldüðünü bilirse neden bu fikirfaaliyete geçmesin ki...
Abilerim lütfen konu bu olsun tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-yell[/IMG]
yahu 'ahmetaksoy' hemsehrim, biz sana destek veriyoruz, hakkini hukugunu anlatiyoruz, sen nerdeyse bizi suclu ilan edeceksin!...
vallahi guldurdun beni, sagolasin..
ayrica tekrar edeyim: bu isler zamaninda DUSUNULMELIDIR!.... ve yapilmalidir!...
yasal olarak TAZMINAT HAKKINIZ vardir, davayi ister acin ister acmayin orasi size kalmis, ben sadece yasal ve insani cercevelerini belirtiyorum!...
alýntý:
"quote" yusuf demiþki:
yahu 'ahmetaksoy' hemsehrim, biz sana destek veriyoruz, hakkini hukugunu anlatiyoruz, sen nerdeyse bizi suclu ilan edeceksin!...
vallahi guldurdun beni, sagolasin..
ayrica tekrar edeyim: bu isler zamaninda DUSUNULMELIDIR!.... ve yapilmalidir!...
yasal olarak TAZMINAT HAKKINIZ vardir, davayi ister acin ister acmayin orasi size kalmis, ben sadece yasal ve insani cercevelerini belirtiyorum!...
yusuf,
ben hak ve hukuku çok iyi bilenlerdenim.merak etme
yusuf kardeþ
yaplan yeri görmedim.fotolarinin çekilip buraya konulmasini rica eder ondan sonra yorum yapmayi düsünüyorum
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
megersem ahmetaksoyuyildizli sitelere kaptirmisiz, belediyecilerle kolkola girmis, devrimci ruhu evrime ugramis!....
nerede o eski manjetler, nerede eski aksoy, senin deyiminle "seni de degistirdiler" demek!...
Aksoy abimiz,gerçekleri görecek kadar iyi niyetli ve gerçekleri yazacak kadar asil bir insandýr. Vesselam
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-kiss[/IMG]
Edited by - ahmetaksoy on 7/31/2006 2:16:03 PM
Arkadaþlar konu parktaki çalýþmadýr, lütfen buraya önerileriniz varsa sunalým. Aksi halde kalp kýrýlýyor.
Saygýlar
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
PARKIN YANINDAKÝ KALDIRIM SEÇÝMDEN 2-3 AY ÖNCE YAPILMIÞTI GENE YIKILIP YENÝSÝ YAPILDI...
PARKA AÝLECEK GÝTTÝK KADIN TUVALETÝ KAPALI NEDEN? ÇÜNKÜ BEKÇÝ BEYE EZÝYET TEMÝZLEMESÝ ONDAN.?
EVET GÜZELE GÜZEL KÖTÜYE KÖTÜ DEMEK LAZIM...
PARKIN KAHVESÝ YIKILMASI HUSUSUNDA FÝKRÝM GÝNE AYNIDIR BÝRAZ ZOR YIKILIR.....
BÝDE PARKIN GÜVENLÝÐÝ MALESEF YOK..GECE AÝLELERLE BERABER ZÝBÝDÝLERDE TALIYOR...KENARLAR BÝRAZ KARANLIK KALMIÞÞ...
DAHA GÖRDÜKLERÝMÝ YAZACAM..
SAYGILARIMLA
Parkýn önündeki kaldýrým yýllar öncesine aittir. Ayrýca taþlarý sökülüp,çok çirkin bir görüntü sergiliyordu. O haliyle çok þikayetler aldýk. Parkýn deðiþmesi ile beraber,kaldýrýmýn da yenilenmesi çok güzel bir görüntü oluþturdu. Tuvaletler konusunda gerekli yerlere talimat verildi. Saygýlar.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com