Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu ile Birecik Belediyesi tarafýndan düzenlenen çevre temizlik kampanyasý çerçevesinde Baðlarbaþý köyünde büyük bir çalýþma yapýldý. Birecik Belediyesi tüm Baðlarbaþý köyünü ilaçladý. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu personeli ve öðrencileri tüm köyde çevre yürüyüþü yaparak köyde genel bir temizlik çalýþmasý yaptýlar. Temizlik kampanyasý davullu zurnalý ve anasýnýflarýn Birecik Kaymakamlýðýnýn faytonu ile temizlik yapanlara eþlik ettiler. Temizlik kampanyasýna binlerce köy sakini de katýldý. Temizlik malzemeleri ise Birecik Aykýlýç Gýda Center tarafýndan karþýlandý. Okul personeli ve öðrenciler ellerinden poþetlerle dövizlerle çok güzel bir çalýþmaya imza attýlar. Bu olayý gören köy sakinlerinden Bayram Polat, bu örnek davranýþtan dolayý Birecik Belediye Baþkaný Abdulkadir Yüksel’e ve emeði geçen herkese teþekkür ederim. Köyümüzde ilk kez bir Belediye gelip ilaçlama yapýyor. Çok memnun olduk. Birecik Belediyesinin bu ilaçlamasýndan artýk zararlý haþerelerden kurtulduk.

Okul Müdürü Mustafa Demir, bizlerin bu güzel hizmetleri sunmamýzda her zaman bizlere destek olan Ýlçe Milli Eðitim Müdürümüz Ali Tavacý’ya ve bu kampanyada personeli ile Baðlarbaþý Köyünün ilaçlamasýný saðlayan Birecik Belediye Baþkaný Abdulkadir Yüksel’e teþekkür ederiz.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...