SELAMLAR NÝZÝPLÝ DOSTLARIM UZUN ZAMANDIR SÝTEYÝ TAKÝP EDÝYORDUM AMA YENÝ ÜYE OLDUM.TÜM SÝTE SAKÝNLERÝNE TEÞEKÜR EDÝYORUM BU SÝTEYÝ ÇOK ÝYÝ BENÝMSEMÝÞLER VE SAMÝMÝYETLERÝ BENÝ GERÇEKTEN ÇOK SEVÝNDÝRDÝ.
SELAMLAR NÝZÝPLÝ DOSTLARIM UZUN ZAMANDIR SÝTEYÝ TAKÝP EDÝYORDUM AMA YENÝ ÜYE OLDUM.TÜM SÝTE SAKÝNLERÝNE TEÞEKÜR EDÝYORUM BU SÝTEYÝ ÇOK ÝYÝ BENÝMSEMÝÞLER VE SAMÝMÝYETLERÝ BENÝ GERÇEKTEN ÇOK SEVÝNDÝRDÝ.
aleyküm selam.madem ilk kez aramýza geldin artýk ilk benim çayýmý iceceksin biyere býrakmam:=)hosgelmiþssin
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Hoþgeldin kýzýl elma, ee artýk sende Nizip. com'un bir üyesi olduðuna göre bu site seninde sayýlýr, inþallah deðerli yorumlarýnla site dahada yukarýlara taþýnacaktýr, sevgiler :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
alýntý:
"quote" kýzýl elma demiþki:
kýzýl ha?
hoþ geldin
ALLAHRAZI OLSUN ARKADAÞLAR BU SICAK KARÞILAMANIZ BENÝ ÇOK MEMNUN ETTÝ.HOÞ BULDUK.ÝNÞALLAH BU SÝTEYE BENÝM DE BÝR YARARIM DOKUNUR
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
aleykümselam kýzýl elma hoþ geldin.þey bi þey sorcam abi mi diyelim ablamý diyelim????.yanlýþ anlama profilinde cinsiyetini yazmamýþsýn da o yüzden sordum
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
hoþgelmiþin abi.safalar getirmiþin. bir emrin olursa bekleriz.abi. kendine ii bakk. oldumu?
Sayýn kýzýl elma,
bu güzide siteye ve bu güzide insanlarýn arasýna hoþgeldiniz. saygýlarýmla.
OKUNU ATTIMI ÖLÜM, SIPERLER BOSUNA; O SATAFATLI YASAM VE PARA BOSUNA; GÖRDÜK BÜTÜN INSANLARIN IÇ YÜZÜNÜ, TEK GÜZEL SEY IYILIK,BASKA DÜSLER BOSUNA.
Hoþgeldin arkadaþým. Mümkünse sizi tanýmak isterdik
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
KARDEÞ HOÞ GELDÝN TANIÞALIM......
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
hoþ bulduk arkadaþlar beni sadece siteye katkýlarýmla tanýmanýzý istiyorum.yankeesat arkadaþýmýn dediði gibi bu güzide siteye benim de faydam olsun istiyorum
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
elbette kýzýl elma kardeþim þimdi yapacaðýn birinci katkýyý hemen söyleyelim....
Sitedeki herkese üzümlü kek yapýp yedirmelisin, ne bilim aklýma ilk o geldi :-)))
Ama akhenaton kardeþime sakýn sorma o kesinlikle kebap ister...
Huzeyfe desen illa dondurma veya baklava der...
yani anlayacaðýn en masrafsýz benim :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
alýntý:
"quote" asi ve mavi demiþki:
aleykümselam kýzýl elma hoþ geldin.þey bi þey sorcam abi mi diyelim ablamý diyelim????.yanlýþ anlama profilinde cinsiyetini yazmamýþsýn da o yüzden sordum
Ayyyyyyy....Öldüm valla gülmekten...
Pardon özür dilerim , hoþgeldin kýzýlelma abicim....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
HUZEYFE ABÝ DÝYOSUNDA YA BAYANSA NE YAPCAN....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!