sabah antebe gitcektim. sanayinin ordan geri döndüm. sis ten görüþ mesafesi nerdeyse sýfýr.
sabah antebe gitcektim. sanayinin ordan geri döndüm. sis ten görüþ mesafesi nerdeyse sýfýr.
SIKINTI YARATMA...!
allah rahmet eylesin hepsine,trafik kazasý ölümleri beni çok ürkütüyor,insanlarýn çogu tanýnmayacak hale geliyor.allah yakýnlarýnda sabýr versin.
Her kurban bayramý öncesi büyük kazalar olur Nizip'de ....
Allah esirgesin..
Ölenlere rahmet eylesin...
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
öncelikle ölenlere rahmet kalanlara baþ saglýgý diliyorum ben bu nizip gaziantep yolu üzerinde bulunan nizip sanayi sitesinden baþlayýpta altýnbaþlarýn fabrikasýnýn oraya kadar olan bölümüner kadar olan yol cok tehlikeli, ve düzensiz aslfalt yapýlmasýna rahmen cok bozuk bir yola sahip bu ara birde hacý babanýn önü asfalt olmuþ yola kadar ordan sonrasý cagýl taþlarla dolu orasýnýn neden yapmamýþlar bir anlam veremiyorum birde anayoldan sanayiye girecek yolda tam bir faciya yaþanýyor insanlarýmýzdada hatavar yol güzargahý dururken kestirmeden girmeye calýþýyorlar ve karþýdan gelen arac cok suratli ola biliyor ondan sonrada faciya kacýnýlmaz oluyor belediyemizve nzip ilçe emniyet müdürlügümüzün orada yani sanayi cevresinde bir düzenleme yaparsa ortaklaþa cok güzel olur ya oaraya okadar agac agaclandýrma yapýldý güzel þeyler ama yol düzenlemeside olsa cok güzel olacak þimdi zaman kýþ hava þartlarý elveriþsiz yagýþlý zamanlarda kayma falan oluyor dikkatsizlik cok oluyor biraz araba kullanýrken sürat yapmamaya gayret göstermek gerek
ben hasan özdemir . Benim trafik ýþýklarý neden çalýþmýyor hakkýnda bir çalýþma yapýlmasýný talep ediyorum ýþýklarýmýzýn çalýþmasýný istiyorum birecik te çalýþýyor bizim þehrimiz de neden çalýþmýyor bu konuda ilgi ve çalýþma istiyorum þehrimiz büyüdü il olacak derece de þehrin tam ortasý okul cumhurriyet ilkögretim okulu var orada çocuklar çýkýþlarda bir veya iki polis arkadaþýmýz görev yapýyor ýþýklarýmýz çalýþsa bu polis arkadaþlar baþka yerde çalýþacak
allah rahmet eylesin kalanlara sabir versin
artýk nizip antep arasý yolun çift þerit gidiþ-geliþ ve ayrýlmýþ olmasý lazým.devletin yaptýðý araþtýrmalara göre kazalar böyle yollarda yüzde 90 azalýyormuþ.eee bunu bile bile yapmamasý bence ölümlere davetiye çýkarýyor
Beni rahatsýz eden konulardan bir tanesine bu nizip'imizde hiç trafik lambalarý yoktur varsada 3-4 tane oda çalýþmýyor mesela osmanlý parkýnýn köþesine koysalar akþam üstü kargaþalýk yaþanmaz.Herkes hakkýyla gider gelir.Trafik lambalarý olmayýncada ilk kim hýzlý davranýrsa o geçiyor ve bu yüzden üzücü kazalar meydana geliyor lütfen arkadaþlar sizlerinde destegini bekliyorum herþeye çözüm buluyorlar bunada bulsunlar...
bencede o lambalar
iþlemeye baþlatýlmalý vede gerekli yerlere de yeni lambalar konmalý .....
Lütfen yetkililer bunlarý dikkate alsýn.çok önemli konular bunlar
ben bu konuda bir yazý yazmýþtým ama dikkate alýnmadý ya bizden küçük birecik te trafik ýþýklarý yanýyor ve orada trafik kurallarýna uyuyorlar bizde yani yeþil nizibimiz de NEDEN TRAFÝK IÞIKLARIMIZ YANMIYOR lütfen sayýn yetkili arkadaþlar buna kesinlik le bir çözüm LÜTFENNNNNNNNNNNNNNN
Arkadaþlar bende bu konuda bir konu açmak istemiþtim fakat konu açýlmadý benim bu konu üzerine görüþüm toplumumuzun dayanýþmasýný gösteriyor aslýnda gerek var bizim nasýl bir toplum olduðujmuzu dayanýþmamýzýn olduðu gösteriyor.Hatay'da bir tane bile trafik ýþýðý yok bu toplumun dayhanýþmasýný gösteriyor ama en iyisini yetkililerimiz bilir