Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ýnsanýn eski haliyle abdest alasý gelmiyordu ama þimdiye kadar yapýlmalýydý geç kalýndý merkezi ve en büyük camilerden birinin abdeshanesi böyle olmamalýydý yine de teþekkürler.
Tamamlanan bir eksikliðe teþekkür edilir imar iþleri çalýþanlarýna teþekkür ederim. Güzel bir hizmet.
Gerçekten Þahane Olmuþ yeni.. allah razý olsun yapanlardan... devamýný beklyoruz..icraatlerin.
EVET GEÇEN YAKINDAN BÝZZAT KONTROL ETTÝM))500 kagýtta para verdim.yapanlardan allah razi olsun insanin çikasi gelmiyor hani:d
bir sene önce istanbuldan gelirken görmüþtüm iyi bulmamýþtým ama þimdi bi harika olmuþ ALLAH yapandan yaptýrandan razý olsun teþekkürler
beleþ olsa tam süper olacak!!!!![]()
bence yeni hali böyle temiz degildir.. þu an resim çekecez diye temizlemiþlerdir diye düþünüyorum....![]()
vallahi billahi yapýlanlarýn ve ellrine saðlýk vesile olanlarýnda tþk
resimler beni yanýltmýyorsa wc lerin yönü kýbleye dogru bakýyor.
Þahadete talibim.Þehitliði rütbe ve þeref kabul ediyorum...
benimde dikkatimi çekmiþti tam karsýdakýler.içine girdim baktim (kemal sunalýn filmindeki gibi içinde ne mi vardi ??)tuvalet taþlari batýya bakýyor
))sirf tabi o iþ için girdim desem yalan olur.anliycagin yan taraf bakýyor kýbleye dogru
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....