1 yýl boyunca Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi tarafýndan gerek Ýlçemizde gerekse Ýlçeye baðlý köylerde oluþturulan, Dikiþ Nakýþ, El Sanatlarý Becerisi kurslarýna toplam 82 usta öðretici ve 1400 kursiyerlerle sürdürülmüþtü. Bugüne kadar kursiyerler tarafýndan yapýlan El Emeði, Göz Nuru çalýþmalar ise geçtiðimiz gün açýlýþý yapýlan sergide bir araya geldi. Nizip Halk Eðitim Merkezi yeni binasýnda saat 11:00’de yapýlan serginin açýlýþýna Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Ýlçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Engin Onur, Ýl Milli Eðitim Müdürü Süleyman Þiþman, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Gaziantep Halk Eðitim Merkezi Müdürü Bekir Ýnci ile Çok sayýda Daire Amir ve Müdürleri katýldý. Saygý duruþu ve istiklal marþýnýn okunmasýndan sonra açýlýþ konuþmasýný Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat yaptý. Açýlýþ konuþmasýnýn ardýndan sinevizyon gösterimi, yapýlýrken Türk Halk Müziðinden örnekler sunuldu. Sergiye katýlan davetlilere Nizip Ticaret Odasý Restaurantýnda öðrenciler tarafýndan hazýrlanan yemek ve tatlý ikramýnda bulunuldu.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...