![]()
Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu 5-B sýnýfý tarafýndan hazýrlanan Veda Gece büyük bir ilgi gördü. Dün gece Belediye Nikah ve Konferans Salonunda saat 20:00’de baþlayan Veda Gecesine Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ, Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan ve çok sayýda Öðretmenler, Öðrenci velileri ile davetliler katýldý. 5. sýnýf Öðretmeni Turhan Akyüz tarafýndan hazýrlanan Veda Gecesi 1 dakikalýk saygý duruþu ve Ýstiklal Marþýnýn okunmasýyla baþladý. Ýlkem Altýnbaþýn sunuculuðunu yaptýðý gecede açýlýþ konuþmasý yapan Okul Müdürü Adnan Uzunaslan davetlilere Hoþ geldiniz diyerek iyi eðlenceler diledi. Sýnýf öðretmeni Turhan Akyüz ise aylarca yapýlan çalýþmalar sonrasý böyle bir gece düzenlendiðini belirterek mezun olacak 5-B sýnýfý öðrencilerine baþarýlar diledi. Gecede birbirinden ilginç gösteriler, piyesler ve þovlar ilgi çekerken Þehit Asker oyunu nedeniyle bazý davetliler gözyaþlarýný tutamadý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...