yarýndan sonra resimleri gönderirirm, KUYUMCU, KADÝR-27, MACO, ÖMER ÇOPUR da gelmiþlerdi
yarýndan sonra resimleri gönderirirm, KUYUMCU, KADÝR-27, MACO, ÖMER ÇOPUR da gelmiþlerdi
Rabbim birlik ve beraberliðinizi arttýrsýn inþallah,
ama pala abim Türkiyedeki youtube yasaðýndan dolayý videoyu atamýyor, yani atýyor ama göremiyoruz
artýk yasak kalkýncaya kadar fotograflarla idare ederiz![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Vallah böyle bir organize ne gördüm nede duymustum tek kelime ile süper süper zaten adresi sormaya gerek yoktu kebab kokusunu takip et bulurdun hele pala abi Allahi var süper di hem organizeyi yönetti hemde Allah razi olsun bizimle ilgilendi aksam dönüste bizleri arabalarimiza kadar yolcu etti kendisine ve ekibine tesekkür ederim gelecek seneyi iple cekiyorum insallah seneye en az yüz tane nizipliyi bir araya getiririz insallah hersey icin tesekkürler pala abi Saygilarimla
Kuyumcu kardeþim, asýl sizlerin bizi ziyaret etmeniz beni hem onurlandýrdý hem de gönlümüzü þenlendirdi. Ortamý gördünüz ilk gün ortalama 5000 kiþilik katýlým olmuþ, yalnýzca bizim kebap standýndan 1000 porsiyon kebap satýþý oldu, ikinci gün için sabaha kadar yemek ve kebap hazýrlýðý yapýldý, ikinci gün yine ayný oranda katýým oldu, aþýrý yoðunluktan sizlerle yeterince ilgilenemediðim için sizler (KUYUMCU, KADÝR-27, MACO, ÖMER ÇOPUR ) kusura bakmayýn.
Artýk bir hafta sonu sizleri mutlaka bekliyorum, þöyle aðýz tadýyla bir muhabbet edelim.
Çok hoþ olmuþ.Etkinliklerin resimlerini bekliyoruz.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Cetin abi, cercekten programlar süperdi, iyi vakit gecirdik,cok güzel bir gündü bizim icin.Gelmiyen Nizipli arkadaslara anlattik, ortamin güzelligini, onlarda gelmediklerine cok pisman oldular. Selamlar
Ýçten fedhedelim diyorsun
Tabi bu iþin esprisi. Önemli olan sizler gibi geçmiþine ve deðerlerine sahip çýkabilmektir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
çetin abi resimler için tþkler. daa devamý vardýr
SIKINTI YARATMA...!
Maþallah ustam,avrupayý yeniden feth etmenin zamaný geldi mi yoksa,
Hadi bismillah,fetih pek de uzak sayýlmaz iþin baþýnda mehteran varsa.
Görüntüler fevkalade güzel.Anadolunun baðrýndan kopup gurbette bir olan,þu yiðitlerin heybet ve asaletine hayran kaldýk doðrusu.
Etkinliklerinizden ötürü sizleri tekrar takrar tebrik eder,devamýný dilerim...
Konu Hasan Hoca tarafýndan (24.05.08 Saat 20:17 ) deðiþtirilmiþtir.
Video görüntüleri YOUTUBE de var ama zannýmca þu an Türkiyede yasaklý olmasý hasebiyle bakýlamýyormuþ.Ben yinede Avrupadaki dostlarýmýz için ekledim. Ayrýca linki de aþaðýya ekledim.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=JTV71u-AMkQ[/YOUTUBE]
http://www.youtube.com/watch?v=JTV71u-AMkQ