çikolata Yerim,yürürümmmm,koþarým...
çikolata Yerim,yürürümmmm,koþarým...
--SENÝ BENÝM KADAR SEVENLER SANA BENÝM KADAR HASRET KALSINLAR--
bende sadece aþkýmla konusmayý isterim onun sesini duymak bana dünyadaki bütün üzüntülermi unuttuyorum Aþkým Çok Teþekkür ederim sana
mrb memedim nevar ne yok yav, gorusemiyoz hic. dayi artik canim sikilinca sevgilimdne konusmiyorumsevgilim yokki artik
![]()
Eyvallah !!!
caným sýkýldýðý zaman eðer ilham gelirse içimi sýkýntýlarýmý dile getiren þiir yazmaya gayret gösteririm.oda olmadý .çýkar parkta biraz yürüyüþ yaparým.
memleketimi düsünür hayaller kurarim,ordaki sevdim insanlari düsünürüm
yaklaþýk üç aydýr ilk defa caným sýkýlýyor ve ne yapacaðýmý bilmiyorum hiçten yere hemde
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
coþkun abi mahsim bebeðin gözü duman dolmuþ yazýktýr valla inþ. sizde býrakýrsýnýz diðer içenlerde
caným sýkýldýgý zaman kendimi bilgisayarda oyuna ve agzýmý tutamam habire biþleyler atýþtýrýr bilgisayarda oyun oynarým olmadý yatarým
nizipi düþünürüm hayal eder bu gün þunu yer ertesi gün köfte þuraya buraya derken bakmýþým sýkýntý kalmamýþþþþþþþþþþ
4 gündür sýkýntýdan patlýyorum ne yapacaðým hakkýnda hiç bir fikrim yok ne yapsam sýkýlýyorum... bu duruma getiren saolsun...
Senin Bir Aþký Yaþamaya Bile Cesaretin Yok...
Msn Yi Aç Arkadasýna WebCam ý Aç BirBirinizi izleyin.yada karsýndaki kabul etmesin kendi kendini izle =)
Made Ýn NizipLi
rabýta yaparým...