Herkesin Baþý Saðolsun Allah Geride Býraktýklarýna Sabýr Versin
Herkesin Baþý Saðolsun Allah Geride Býraktýklarýna Sabýr Versin
Allha mekanini cennet eder insallah
Daha önce Güneþ Operasyonuna kendisini görüntüleyen Gazetecilere abi beni çekmeyin annem beni Erzurumda Asker biliyor diyerek kendinden çok annesini düþünen ÞIRNAK'ta vatani görevini yapanken Uludere'nin Þenova Beldesi kýrsal kesiminde PKK'lý teröristlere yönelik sürdürülen oparasyona katýlan komanda er Müslüm Köþker operasyon dönüþü dengesini kabpederek Zap suyu deresine düþerek kayboldumuþtu.
Yürek daðlayan, Ýnsanýn tüylerini diken diken eden sözcükler. Ana gibi Yar Vatan gibi diyar olmaz demek bu olsa gerek... Ruhun Þad olsun aziz Þehidim..
Konu Cali tarafýndan (15.05.08 Saat 22:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
ilçemiz bugune kadar vatan ugruna yüzlerce þehit vermiþtir gerekirse binlercede verecektir inþallah bu hayinlerin kökü temizlenirken daha fazla kýnalý kuzu þehit olmaz VATAN SAÐOLSUN
Bu Vatan Topraklarýnýn Bölünemeyeceðini Biliyorlar Ama Sýrf ülkemizi Rahat Býrakmamak Için Ellrinden Geleni Yapýyorlar.burda Biz Müslüman Türk Gençlerine Düþen Görev Yýlmadan Topraðýmýzýn Bütünlüðü Için Yýlmadan Mücadele Etmemiz Gerek.bu Topraklar Bir Avuç Haysiyetsiz Insanlarýn Eline Býrakýlmaz
þehidimize Allah Tan Rahmet Diliyorum
allah mekanýn cennet eylesýn ailesine ve yakýnlarýna ALLAHTAN BAÞ SAGLIGI DILIYORUM UGURSEL
![]()
Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner tarafýndan geçtiðimiz gece yatsý namazýndan sonra bir Mevlid programý yapýldý. Metin Özmen Camiinde Þehit Jandarma Onbaþý Müslüm Köþker için yapýlan Mevlit programýna Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Ýlçe Müftü Vekili Þaban Anuþtekin, Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Þehit Ailesi ve Yakýnlarý ile çok sayýda vatandaþ katýldý. Din görevlililerinin de mevlit programý sonrasý çikolata daðýtýldý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
Allah Ana Babasýna Gani Gani Sabýr Versin Zira Asýl Yananlar Onlar Oldu..allah Rahmet Eylesin,ruhu þad Olsun...
ASALET SONRADAN EDÝNÝLEMeZ.
Allahtan rahmet yakýnlarýna bassaglýgý ve sabýr dýlerýmm gercekten zor bý durum allah hýc kýmsenýn basýna vermes ýnsallahh
caným kardesimden liseyi beraber okuduk acemiligi beraber yaptýk usta birliginde yolumuz ayrýldý demeki kaderimiz öyleymiþ seni hic unutmayacagým caným kardeþim benim allah mekanýn cenet olsun nuricinde yat
þehitler ölmez vatan bölünmez
Allah Rahmet eyLesin Cocukluk arkadasimdi ßenim . . .