Görüntü Güzel Olmuþ Kesenize Bereket Ellerinize Saðlýk...
kamera yeni haliyle 4X4 lük olmuþ. ses teki parazitte giderilirse baþka ne istenebilirki...baþta ve sonda adminimiz olmak üzere emeði geçenlerden ALLAH razý olsun...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
çok iyi düþünmüþsünüz çokda güzel olmuþ tüm emegi geçenlere teþekkürler.allah elinize bedeninize saglýk versin.çok güzel bir hizmet
admin abi görüntü çok net ellerinize saðlýk tþk ederim saolun
Siz saðolun.
Gün içerisinde motor saða solada dönüyor, fakat bu saatlerde orasý kapandýðý için sabitleþiyor.
Sesdeki parazit sorununu giderebilirsek, onuda vereceðiz ama kýsmet artýk.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
admin kardas bu görüntüler icin tesekkür ederim gecen günler cenazemiz vardi ama gurbetten canli yetisemedim bu görüntülerle katildim allah ne muradin varsa versin ama bugün sanki biraz yönü dönmüs herhalde .
selam ve saygilarimi sunarim
admin arkadas nizipin canli görüntülerini sesini falan daha gelistirecekmissiniz lütfen nizip in baska yerlerinide gösterme imkaniniz varsa lütfen onuda yapin mümkünse devlet hastanesi civarini cok güzel ama gurbeti yasamadinizsa belki bilemezsiniz ama inanin nizip hasreti anlatilmaz o görüntüleri izlerken agliyorum bu imkani sundugunuz icin cok cok tesekürler
Ýþyerim çarþý camisine yakýn olduðu için sadece oranýn görüntüsünü verebiliyorum. Gün içerisinde tv kalitesinde ve saða sola döner þekilde izlenebiliyor. Ses sorunu biraz zaman alacak gibi, çünkü hala paraziti gideremedik.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
kamerayý yeni farkettim .pek sýk takip edemiyorum þu sýralar kusura bakmayýn.
ama gerçekten çok güzel olmuþ .dediginiz gibi memleketimizin degiþik bölgelerinede konulabirse herhalde çok daha güzel olacak.
tek kelime ile allah razi olsun emegi gecenlerden süper olmus
kamera için çok teþekkür ederim.
kardeþ bu sýteden bakabýlýyorsun en ustte canlý yayýn lýnký var oradan da bakabýlýrsýn
Canlý yayýn
buraya týklayarakda mesai saatleri içinde bakabýlýrsýn
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
sayýn admin kardeþ bisürü insanýn duasýný aldýn þu kamerayla bende dualarýmý ekliyorum araya ellerine yüreðine saðlýk... gurbette olmak memleket hasretini arttýrýyor belki size tuhaf geliyordur bizim yazdýklarýmýz ama memleketi canlý olarak görmek bizi mutlu ediyor. herkesin dediði gibi þu kamera birkaç yerde daha olsa fena olmaz ama aza kanaat etmeyen çoðu bulamaz derler,belki zamanla oda olur inþallah.