Hemþireliðin Kurucusu olan Florance Nightingale’nin doðduðu günün baþlangýcý olmasý dolayýsýyla 12-18 Mayýs tarihleri arasý “Hemþireler Haftasý” olarak kabul edildi. Bu nedenle Hemþireler Haftasý etkinlikleri çerçevesinde Nizip Devlet Hastanesi Yönetimi günün anlam ve önemine iliþkin Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner’i makamýnda ziyaret etti. Ziyarete Nizip Devlet Hastanesi Baþhekimi Doktor Bekir Sýtký Paksoy, Hastane Müdürü Zekeriya Öðüt, Baþ Hemþire Þakire Altun ve Nizip Devlet Hastanesinde görevli hemþireler katýlýrken Baþhemþire Þakire Altun tarafýndan Kaymakam Güner’e buket sunuldu. Kaymakam Güner, burada yaptýðý konuþmada; bu görevde emek sarf eden tüm hemþirelerin Hemþireler Haftasýný kutladýðýný söyledi. Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner’in Ziyaretinin ardýndan Nizip Devlet Hastanesi Yönetimi tarafýndan Cumhuriyet Alanýndaki Atatürk Anýtýna çelenk sunuldu. Hemþireler Haftasý nedeniyle 2. Ziyaret Nizip Belediye Baþkanlýðýnda gerçekleþtirildi. Baþkan Hacý Fevzi Akdoðan’ý makamýnda ziyaret eden Nizip Devlet Hastanesi Yönetimi ve Baþhemþire Þakire Altun tarafýndan buket takdim edildi. Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, bu anlamlý ve önemli günün temsilciler olan tüm hemþirelerin Dünya Hemþireler Haftasýný kutluyorum dedi. Nizip Devlet Hastanesinin önceki yýllara oranla gerek ekipman gerekse donaným nedeniyle büyük bir deðiþiklik yaþadýðýný belirten Baþkan Akdoðan, bundan dolayý Kaliteli bir þekilde saðlýk hizmeti sunulduðunu ifade ederek Nizip Devlet Hastanesi yönetimine teþekkür etti. Baþkan Akdoðan, günün anlam ve önemine iliþkin Nizip Devlet Hastanesi Baþhemþire Þakire Altun’a plaket takdim etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
Devami...