sonuna kadar sizleri destekliyoruz
evet kýlýçbalýðý çok doðru
sonuna kadar sizleri destekliyoruz
evet kýlýçbalýðý çok doðru
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
Haber: www.nizipdenge.com
![]()
Nizip'te bugün vatandaþlara trafik bilgilendirme konferansý verildi. Ýlçe emniyet müdürlüðü ve Ýlçe Jandarma komutanlýðýnýn ortaklaþa düzenlediði konferansta ilçedeki trafik sorunlarý masaya yatýrýldý ve çözüm yollarý anlatýldý. Konferansa slayt gösterilerinin yaný sýra birer konuþma yapan ve baþlýca ilçede yaþanan trafik sorunlarýný anlatan Nizip belediyesi imar müdürü Latif Karadað, Ticaret odasý genel sekreteri Ýbrahim Babacan, Avukat Maruf Marufoðlu Nizip trafik yönünden tam anlamýyla birer felçlik geçiriyor, kurasýzlýklar kural haline gelmiþ, yeni yetiþen nesillerde ayný þekilde trafik kurallarýndan yoksun bir þekilde yetiþtiriliyor dediler. Daha sonra Emniyet müdürü Kadir Durmuþ yaptýðý konuþmada Nizip’te kanayan yara haline gelen trafik sorunu en kýsa sürede çözeceklerini ve bunun için baþta vatandaþlar olmak üzere sivil toplum kuruluþlarýndan kamu kurumlarýndan destek beklediklerini söyledi. Durmuþ, bugünden itibaren motosikletlere adeta savaþ açacaklarýný ve kesinlikle plakasýz, kasksýz ve ehliyetsiz motosiklet sürücülerine gerekli cezai müeyyedeleri uygulayacaklarýný söyledi. Katýlýmýn yoðun olduðu konferansa köy ve mahalle muhtarlarýnýn yanýsýra çok sayýda vatandaþ katýldý.
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
Bir þeyler yapmak zorundayýz çünkü þu an NÝZÝP te trafik kuralý , yayanýn araçlara ayný zamandada araçlarýn yayalara saygýsý hiç yok.Çoðu zaman bir bayan olarak ben bile çileden çýkýyor ve kendi kendime söyleniyorum. Çünkü park edilmemesi gereken yerlere kendi kafalarýna göre park yapanlarmý dersiniz. Ana yol üzerinde 2 ci sýrayý oluþturanlarmý dersiniz.Yoksa park yapanlarýn arkasýna çapraz olarak park yapanlarmý dersiniz. Bunlara bir dur demek zorundayýz.Bazen keþke bizlerde ceza kesme yetkisine sahip olsak gördüðümüz yerde plaka ya göre cezayý yazýp adresine postalasak hiç didiþmeye gerek kalmadan hatta fotoðrafýnýda çeksek delil olarak ne güzel olur diyorum. Ya siz?..
Sevgili kardeþim,bahsettiðin uygulama zaten var,her gün bir çok kiþiye plaka üzerinden ceza yazýlýp evine postalanýyor. Evet trafik ilçemizde baþlý baþýna bir sorun oldu,araç sayýsý bi hayli çoðaldý. Fakat yetkililer konunun farkýndalar ve çözüm için arayýþ içindeler.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
orhan abi...bu kýz meslek duragýna bý çalýþma yapsanýz..durak kaldýrýmý kapatmýþ komple..yola ýnmek zournda kalýnýyor..arkdaký parkýn duvarýný kaldýrýp duragýn arkasýndan yol acýlabýlýr...
ya abi bý rakýn milletti istediði gibi park etsin ....ona görede plaka cezasý var ...........
Teþekkür ediyorum paylaþýmýnýzdan dolayý ancak bu uygulamayý yanlýzca saygýdeðer polis arkadaþlar yapabiliyor. Birde 4 yýllýk ünv. mezunu olup özel kurs ve izin yetkisi alacak olan halktan kiþilerin yetkisi olacaðýný duymuþtum. Fakat hala uygulamaya geçmedi bildiðim kadarýyla. Ýsterimki duyarlý olan herkese belli þartlarla bu yetki verilsin.Gerekirse sertifika alalým ama kimsenin kimseyi incitmeye ve hakkýný yemeye hakký yoktur deðilmi.
'' Özgürüz ;ancak özgürlüðümüzle karþýnýn özgürlüðünü kýsýtlamadýðýmýz yere kadar.''
Nizipte trafik sorunu gittikçe karmaþýk bir hal almakta, sorun sadece araçlarla ilgili deðil, þunu da belirteyim araçlara ceza yazýp adrese göndermekte bu iþi çözmez. vatandaþ nereye park etsin esnaflarýn çoðu kaldýmlarý iþgal ettiði gibi yollarada araçlar park etmesin diye duba býrakýyor. bu ne iþ ya, vatandaþ ne kaldýrýmda yürüyebiliyor nede yolda, araçlarla yayalar iç içe gidiyor.
YETKÝLÝLERE BURADAN SESLENÝYORUM. HEM TRAFÝK AÇISINDAN HEMDE GÖRÜNTÜ KÝRLÝLÝÐÝ AÇISINDAN LÜTFEN KALDIRIMLARI BOÞALTINIZ AYRICA KALDIRIM VE YOLLARA BIRAKILAN DUBA, TABELA, REKLAM YAZILARI VS. LÜZUMSUZ MALZEMELERÝ KALDIRIM VE YOLLARA ÝNDÝRMEYÝ YASAKLAYINIZ.
Konu mehmet2763 tarafýndan (22.05.08 Saat 06:01 ) deðiþtirilmiþtir.
Paylaþým arttýkça çözülmesi gereken konular ve çözüm yollarýda artmakta. Sonuna kadar katýlýyorum ayný dertten bende müzdaripim. Dükkanýmýn önü kapanmasýn diye arabayý koymamýza bile izin vermiyorlar. Acilen bir otopark düzenlemesimi,yapýlsa. Mesela sabah iþ yerine girip akþama kadar çýkmayan biz çalýþan ve esnaf arabasýný buraya koyarsak hiç olmazsa dakikalýk durma ihtiyacý duyan diðer arkadaþlarýmýz yol kenarlarýný kullanabilr. Öðlen saatlerinde eðer belediye civarýnda iþiniz varsa yandýnýz. Düzenli ve temiz bir NÝZÝP için elele verip bir çözüm bulmalýyýz.
helede nizipte baþlýbaþýna sorun yapcak biþey yok ilk önce insanlarýmýzý bilinnclendirme ile baþlýyabilirler ve agýr ceza lazýmmmmmmmmmmmmmmm
[quote=onur27700;136049]Teþekkür ediyorum paylaþýmýnýzdan dolayý ancak bu uygulamayý yanlýzca saygýdeðer polis arkadaþlar yapabiliyor. Birde 4 yýllýk ünv. mezunu olup özel kurs ve izin yetkisi alacak olan halktan kiþilerin yetkisi olacaðýný duymuþtum. Fakat hala uygulamaya geçmedi bildiðim kadarýyla. Ýsterimki duyarlý olan herkese belli þartlarla bu yetki verilsin.Gerekirse sertifika alalým ama kimsenin kimseyi incitmeye ve hakkýný yemeye hakký yoktur deðilmi.
Bahsettiðiniz konu Fahri Trafik Müfettiþliði o uygulamada halen var. Ama düþündüðünüz gibi her vatandaþýn ceza yazma gibi bir durumu olmasýna imkan yok. yalnýz her vatandaþýn ayný duyarlýlýkta olup gördüðü yanlýþ parklarý trafik polislkerine bildirmesi lazým. bu ülkede bizi bananecilik bu hale getirdi. Bu park sorunlarý ile ilðili trafikte yeni uygulamalar ve açýlýmlar konulu bir çalýþma var. ama bu plakalara ceza yazma iþlemide sizin düþündüðünüz gibi basit olmuyor. bir dünya prosüdürü var ve bir çoðuda iptal oluyor.
[quote=kan.su;136775]DESENÝZE KAÐITLAR ARASINDA BOÐULUP ÇALIÞMAYA FIRSAT BULAMAYACAÐIZ YÝNE.BÝR TEK BANANECÝLÝK OLSA BÝRDE FORMALÝTELER BU HALE GETÝRDÝ.ÝÇÝMÝZDE HÝÇ POLÝS ARKADAÞIMIZ VEYA BU KONUDA BÝLGÝLÝ BÝR ARKADAÞIMIZ YOKMU BÝZE YOL GÖSTERSE.ÝLGÝLERÝNÝZÝ BEKLÝYORUZ.
Aynen baþlý baþýna sorun !
Akþam Atatürk bulvarý ve Mustafa kökmen bulvarýndan eve gitmeye hasret kaldýk. Ana caddenin üzerinde trafiði týkayan büyük iþyerleri ! kaldýrýmlarý iþgal edenler ! vs.vs... gittikçe zorlaþýyor, ilçenin trafiði. Sizlerinde buyurduðu gibi acil önlemler alýnmalý.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254