Giden gitti artýk. Arkadaþýmýz en yüce makamlardan birine ulaþtý. Allah kalanlara soðukluðunu versin. Amin.
Giden gitti artýk. Arkadaþýmýz en yüce makamlardan birine ulaþtý. Allah kalanlara soðukluðunu versin. Amin.
bireysel emekli, sadece üye...
Allah rahmet etsin mekani cennet olsun topraktan geldik toprak olacagiz er yada gec
ALLAH mekanini cennet, ailesine sabir ihsan eylesin. Milletimizin ve ordumuzun basi sag olsun.Nur icinde yatsin.
büyükcelebi
Sayýn valimiz ve il baþkanýmýz bu kalabalýða,bu duyarlýlýða ve Nizip halkýnýn þehidine büyük bir saygý ve nezaket içerisinde sahip çýkmasýna bi hayli þaþýrdýlar ve hayran kaldýlar.
Ýlçemiz halký,bu gün þehidine sahip çýktý.
TEÞEKKÜRLER NÝZÝP.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Allah rahmet etsin.Þehidimizin ailesi metanetle ayak durdu.Törene katýlýmda iyidi.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
baþýmýz sagolsun þehidimizin ruhu þadolsun ALLAH kalanlara sabýr ihsan eylesin
cenaze töreni beni çok etkiledi...allah ailesine sabýr versin,mekaný cennet olsun inþ.
--SENÝ BENÝM KADAR SEVENLER SANA BENÝM KADAR HASRET KALSINLAR--
Þehidimize son görevimizi Yaptýk. Ruhun Þad olsun Nur içinde yat Þehidim.. Vatan saðolsun...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
þanlý þehidimize allahtan rahmet acýlý ailesine sabýr diliyorum umarým biz aciz kullarýn ðünahlarý bu kutsal makama ulaþan þehitlerimizin yüzü suyu hürmetine baðýþlanýr çok üzüldük ama allahýn takdiridir.allah rahmet eylesin.büyüklerin bir sözü vardýr þehit olan kiþi þehitlik makamýný gördükten sonra allahým bizi dünyaya gönder bir daha þehit olmak istiyorum derlermiþ.
Arkadaþ Yurduma Alçaklarý Uðratma Sakýn Siper Et Gövdeni Dursun Bu Hayasýzca Akýn
Doðacaktýr Sana Vaad Ettiðin Günler Yakýn Kim Bilir Belki Yarýn Belki Yarýndadan Da Yakýn.bastýðýn Yerleri Toprak Diyerek Geçme Taný Düþün Altýnda Binlerce Kefensiz Yataný
Sen þehit Oðlusun Incitme Yazýktýr Ataný.ver Dünyalarý Alsanda Bu Cennet Vataný.
Dalgalan Sende þafaklar ðibi Ey Nazlý Hilal Olsun Artýk Dökülen Kanlarýmýn Hepsi Helal
Ebediyen Sana Yok Milletime Yok Izmihlal.hakkýdýr Hür Yaþamýþ Bayraðýmýn Hürrüyet Hakkýdýr Hakka Tapan Milletimindir Istiklal.
Kanlý ðömleðimi Göksüne Basýp Taðuta Lanet Okursun Aðlarsýn Anam
Yürekler Avuçta Daðlara çýktýk Haydi Sen De Katýl Bize Katýl Der Anam.
Bilal öldü Derler Ise Sakýn Inanma Anam Bilki Ben þehit Olmuþum þehitler ölmez Anam.
þarapnel Altýnda Kurþun Altýnda Tekbir Getiririz Marþlar Söyleriz Anam
þafakla Birlikte Düþman üstüne Cehennem Alevi Olur Yaðarýz Anam.
Bilal öldü Derler Ise Sakýn Inanma Anam Bilki Ben þlehit Olmuþum þehitler ölmez Anam.
Daðlardan Dünya Bir Baþka ðörünür ölüm Korusu Gözümden Silinir Anam.
Her þehidin Kaný Bir Lale Olmuþ Haydi Sende Katýl Bize Katýl Der Anam.
Bilal öldü Derler Ise Sakýn Inanma Anam Bilki Ben þehit Olmuþum þehitler ölmez Anam.
Hainler Emellerine Ulaþamadýlar Ulaþamayacaklarda Sizin ðibi Yürekleri Bilekleri ðüçlü Mehmetçikler Olduðu Sürecede Emellerine Ulaþamayacaklar.çünkü Sizler Osmanlýlarýn Fatihlerin Torunusunuz Allah Sizden Razý Olsun Saðolun Varolun.
þehit Düþen Mehmetçiklerimizin Ruhlarýna Allah Rýzasý Için El Fatiha.