ASKERDE ÝKEN çok izlemek istemiþtim ama izleyememiþtim...
ASKERDE ÝKEN çok izlemek istemiþtim ama izleyememiþtim...
internet üzerinden izleyemiyorum sýkýntý mý var NRT de.
sayýn yetkýlý arkadaslar nrt nýn web sayfasý acýlmýyooo..bý sorun mu varr.1 haftadýr gýremýyomm adresmý deðiþti yoksaaa.???? cevap beklýyomm..www.nrtmedya.com acýlmýyo sayfaa
arkadaþlar nrt radyoyu siteden dinlemenizi isterim müthiþ þarkýlar çalýyorlar ve siteden rahatça istek yapabiliyorsunuz saolsunlar anýnda yayýnlýyorlar
açýlýyor senin baglantýlarda mý bir sorun var acaba bazen bende nizip coma çok zor giriyorum
sezer abi warken her gün dinlerdim ama þimdi hiç dinlemýyom
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
benim icin kaliteli olup olmadigini cok da önemli degil ama ben almanyada yasiyorum memleket hasreti cekiyorum memleketimden haberdar olmak istiyorum yaklasik bir yil önce internetten canli izleyebiliyorduk ne oldugunu bilmiyorum ama simdi izleyemiyoruz buradan nrt yetkililerine sesleniyorum lütfen bu soruna bir care bulun tesekürler
arkadaslar yaklasik bir yil önce nrt yi internet üzerinden izleyebiliyorduk ama ne oldu sonra gitti simdi sadece radyo var. niziptekiler icin belki bu konu önemli olmayabilir ama biz gurbettekiler icin cok önemli lütfen bu konuyla birileri ilgilensin.
Küçük emrahtan haram ý 2009 lu uzm janradmalara armagan olsu n