Yaa AbiLer ßen ÞanLýurfanýn siverek iLçesiNde OturuOm ßna ßiras yardýmcý oLun Yaf ßn Liseyi DýÞarýda Oqumaq Ýstiom Nizip e.m.l nsL bare qüSeLmi qüZeLse qeLim Lütfn Cevap YazýN !!!
![]()
Yaa AbiLer ßen ÞanLýurfanýn siverek iLçesiNde OturuOm ßna ßiras yardýmcý oLun Yaf ßn Liseyi DýÞarýda Oqumaq Ýstiom Nizip e.m.l nsL bare qüSeLmi qüZeLse qeLim Lütfn Cevap YazýN !!!
![]()
Merhaba arkadaþlar 92 Elektrik bölümü mezunuyum. Dýþarýdan ön lisans diplomamý onur belgesiyle aldým ancak ne yazýk ki iþlerimin yoðunluðundan dolayý Lisans eðitimime devam edemedim. Polis memuruyum ve uzun zamandýr Ankara'da Cumhurbaþkanlýðýnda sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn koruma memuru olarak çalýþýyorum. Çalýþma disiplininizi elden býrakmadýkça ve onu severek yaptýðýnýz sürece baþarýlý olamayacaðýnýz hiç bir alan yoktur diye düþünüyorum. Bu nedenle bizlere emeði geçen,yediðimiz her lokmada katkýlarý olan tüm öðretmenlerimizin ellerinden öpüyor ve karþýlarýnda saygý ile eðiliyorum.
Konu bulent_alkurt tarafýndan (30.11.08 Saat 16:42 ) deðiþtirilmiþtir.
BEnde Nizip EML Teknik Lise Mezunuyum o okulda cok guzel gunlerim gecti suan ankarada askerdeyim ve SAFAK - 90 Butun EML mezunlarina selamlar...![]()
arkaradaslar ben 2007 meuznuym ynaý gecen sezon ýsmým faruk naým bolum hocamýzýn buyyuk býr fedakalrýgý ndan dolayý acýlan nbu sýte umarým herekese faydalý olur sizi cok sevýyoruz : sayýn alý kýlýç sayýn okan gulec sayýn savas ozdýl sayýn tarýk deger haa býde savas hocam sýzýn dugun tarýhý ný sýteye yazarsanýz sevýnýrým yanada bana mesaj gonderýrsenýz sevýnýrým email adresým
mekansiz_327
slm ben m.hanifi bende eml mezunuym 2004-05 lise hayatým süper geçti þu an NTEPDE ÜNÝ DEYÝM AMA HÝÇ MEMNUN DÝÝLÝM KEÞKE YENÝDEN LÝsEYE BAÞLAYABÝLSEM![]()
merhabalar ibrahim ben mustafa beni tanýdýnmý bilmiyorum ama senin fotografýný görür görrmez seni tanýdým ben elektronik bölümü menzunuyum þuan gaziantep havalimanýnda çalýþýyorum tüm arkadaþlara selamlar
Konu nizipli1 tarafýndan (15.10.08 Saat 17:56 ) deðiþtirilmiþtir.
endüstrimeslek lisesi elektronik bölümü 10-h sýnýfý menzunu arkadaþlar kimse yokmu sesiniz cýkmýyor ayrýca bu formu düzenleyen arkadaþlara teþekkür ederim
1993 yýlýnda edüstri meslek lisesinden mezun oldum tüm arkadaþlara slm.... Mersinden..... [emaýl="alirizacicek@mynet.com.tr"]alirizacicek@mynet.com.tr[/emaýl]
Konu aliriza102 tarafýndan (03.07.09 Saat 13:30 ) deðiþtirilmiþtir.
Yakýn tarýhte mezun olan sadece beným yaný sýze genele býlgýyý ben vereyým enýyýsý hocalardan bazýlarý duruo ama ismail gýrun gýttý izet hova halla var ali hoca yýne öylesýne en önemlýsý býyolog þehmus acar yerýnde duruo:d
taner altýnbaþ 91 endüstri meslek lisesi 1991 kimya bölümü mezunuym
boroboro senin adýn ne bende 95 mezunuyum
bu arada aydýn baba adamdýr Allahýna kurban öyle adamýn,birde þaban hoca hala duruyormu yaw adamý bir yakaladýmý 1-2 saat konuþurdu ona yakalanmamak için saklanýrdýk valla.