Arkadaþlar okulumuzun mezuniyet gecesi 26 mayýs 2008 akþamý nizip belediyesi nikah ve düðün salonunda olacaktýr.ali kýlýç
Arkadaþlar okulumuzun mezuniyet gecesi 26 mayýs 2008 akþamý nizip belediyesi nikah ve düðün salonunda olacaktýr.ali kýlýç
vay vayBizim zamanýmýzda böyle þeyler olmadý þimdiki gençler çok þanslý...
Mezun olan arkadaþlara gelecek yaþamlarýnda baþarýlar dilerim...
1987 elektrik bölümü mezunuyum böyle bir calýþma güzel olmuþ ve destek ve katýlým olmasý gerek bende katýlmak isterim..
gerçekten güzel birþey dernek kurulmasý ama buzamana kadar geç bile kalýndý bir an önce kurulmasýný diliyorum 90 yýlý mezunu olarak ali hocaya baþarýlar dilerim.
Merhaba eml ben çuhadaroðlu elektrik bölümü mezunuyum ve ali hocam il dýþýndayým ve üyelik iþlemini yapamýyorum ama en yakýn zamanda yaptýracam herkes kendine iyi baksýn...
dernek su an kuruldu mu gokhan senden ogrenirim haberleri
Cok guzel bi is olur.Eger tanidigim ali hocaysa o yapar cunku ben onun ogrencisiydim.Simdi saclari agarmistir.Cok egzotik bi hocadir.Ve cok zeki.
Ali hocaya selamlar avrupanin kuzeyinden....
Bay_Tr
memnun olurum eski mezunlar bir araya gelirsek.Herkese teþekkürler.
saygýdeðer nizip eml mezunlarý,facebok ta nizip eml mezunlarý adýnda grup kurdum.eski müdür ,öðretmen ve mezunlarýmýzýn fotolarýný ekledim.sizlerde grubumuza katýlýp,eski ve yeni fotolarýnýzý ekleyip,hatýralarýnýzý paylaþabilirsiniz. ali kýlýç
(facebook ta arama kýsmýna nizip eml mezunlarý yazarsanýz çýkýyor)