sayýn müftümüz bugun cuma namazýnda bahsetti, yarýn saat 10 da otogardaki açýk alanda öðle namazý öncesi dedi.
lakin otogar çok uzak kalýyor katýlýmýn çok olmasý için stadyum daha uygun olmazmýydý...23 nisan provalarýna 2 saat ara verilebilinir
sayýn müftümüz bugun cuma namazýnda bahsetti, yarýn saat 10 da otogardaki açýk alanda öðle namazý öncesi dedi.
lakin otogar çok uzak kalýyor katýlýmýn çok olmasý için stadyum daha uygun olmazmýydý...23 nisan provalarýna 2 saat ara verilebilinir
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Coþkun kardeþime sonuna kadar katýlýyorum,ancak bu safhada özellikle öþür vermesi gerekenlerin vermedigi öþürleri vermesi lazýmki du yerini bulsun.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Kendimde birþey olmadýðýný bildiðim için elinizi öper iki küçük kýzýmý da duaya götürdüm. Bir cami cemaatinin cuma kalabalýðý kadar ancak kalabalýk odu. Anladýðým, milletin ihtiyacý yokmuþ. Naçizane biz vazifemizi yaptýk. Mevlam rahmetinden esirgemesin.
ve rahmet yaðmaya baþladý. Ýnþaallah hayýrlýda olur
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
þükür bugün hakkýný verdi. bunada çok þükür
SIKINTI YARATMA...!
Çok güzel yaðmur yaðdý,inþallah faydasý olmuþtur.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Dua zamaný... Rahmetin kýymetini bilip her zaman dua etmeliyiz,
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
bu senede yagmuþ yüzü göremiyoruz hava çok kirli hele akþam olunca þehrin üzerine bir duman çöküyor
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Sizler yaqmur yaqmadiqi icin yakiniyorsunuz.
Bizlerde cok yaqdiqi icin yakiniyoruz.
Cenabi Allah kimseyi mutlu edemiyor ne bicim hayat???
Bugunlerde de yaðmur duasýna cýkýlacak mý ne?
pazar günü olacak diye duydum tam yerini ve saatini bilen yazar da duyurursa iyi olur hep gider dua eder rahmet dileriz.....
28 Kasým Pazar günü saat 10'da Hatice-i Kübra cami önünde. Bayanlar için yer ayrýlmýþ.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.