walla ben 1 yýldýr nrt deyim saldýray.. proðrama bekleriz dediysek nrtye gel demedik) gece radyonu aç beni dinle demek istedim
)
þaka þaka burayada gel bi çayýmýzý iç beklerim.. ama geceleri Nizip radyoyu açmayý unutma.. fm 91.4)
walla ben 1 yýldýr nrt deyim saldýray.. proðrama bekleriz dediysek nrtye gel demedik) gece radyonu aç beni dinle demek istedim
)
þaka þaka burayada gel bi çayýmýzý iç beklerim.. ama geceleri Nizip radyoyu açmayý unutma.. fm 91.4)
abi iyi hoþta burda çekmiyo be))eskiþehir nere Nizip nere
).
þansýna küs![]()
napalým artýk gelince inþ)
Yokkk öyle akhenaton kardeþim, kuru çay ile kandýramazsýn,
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
canýnýz saðolsun.. yanýnda su da verelim)
en iyisi sen yanýnda bize coca cola ver ne dersin :-)))
aman bu gidiþle adýmýz huzeyfeyle anýlacak, konuyu nereye getirmiþiz,
hey nerdesiniz özyurtlular hadi beaaaa
Ya Olduðun Gibi Görün...
huzeyfenin tahtýný sallayacaðýn belli)
yok beaa aman aðzýndan yel alsýn azýcýk aþým kaygýsýz baþým :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
huzeyfe geliyooooooooooooooooo)))
valla helal olsun bu sitenin bu huyunu çok sevim zaten konuyu dagýtmada üstümüze yok...
allah nazardan saklasýn....herþeye hayýr konuyu dagýtmaya evet...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
asi bir ara ben temizlerim arkadaþým, bende farkettim konunun daðýldýðýný fakat silinmiþ diyen olur diye dokunmadým. Sen meark etme bikaç gün sonra temizlik yaparýz
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
yok admin abi silme allah razý olsun da ben bu arkadaþlarý böyle seviyorum...zaten kötü bi niyetleri de yok onlarda olmasa bizim özyurtlular gelmiyo zaten..ilginden dolayý teþekkür ederim allah baþýmýzdan eksik etmesin seni....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
yayýn saatim deðiþti arkadaþlar. yarýndan itibaren her sabah 07:30-11:00 arasý akþamlarý ise 18:00-21:00 arasý yayýndayým
O zaman yazdýklarýnaküçük smileyler koyacaksýn
Sizehoþ sohbetler ......
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254