SeLamüN AleyKüM...ismim ERKMEN.Ýstanbul'da oturuyorum.doðduumndan beri nizibe hersene gelir giderim çokta severim...öðrenciyim...topçuyum(GsPaF)...hemþolarla tanýþmak bana gurur verir...
tüm Niziplilere saygýlarýmý sunuyorum...
SeLamüN AleyKüM...ismim ERKMEN.Ýstanbul'da oturuyorum.doðduumndan beri nizibe hersene gelir giderim çokta severim...öðrenciyim...topçuyum(GsPaF)...hemþolarla tanýþmak bana gurur verir...
tüm Niziplilere saygýlarýmý sunuyorum...
Waaaaaw futbolcu bir üyemiz oldu artýk... Hoþ geldin hemþo.... Bizden de sana saygýlar....Yalnýz tanýmýn az olmuþ,biraz daha kendinden bahsetsen fena olmaz...
Ýstanbulda ERKMEN isminde bir akrabam var,gerçi toptan felan anlamaz...
ýýýmmmmmm....Yo yo sen o olamazsýn.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
VAY TOPÇU KARDEÞM BENÝM BENDE AMATÖRDEYM.NEYSE SÝTEMÝZE HOÞGELDÝN KARDEÞÝM.UMARIM BURDA HOÞ VAKÝTLER GEÇÝRÝRSÝNN...BU ARADA BEN MUSTAFA)
slm rony kardeþ, demek gs. paftasýn ee a takýmda ne zaman görecez seni,
a takýma çýkýnca senden bazý isteklerimiz olur yaniii
bu arada mevkii ne,
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ALEYKÜM SELAM..HOÞGELDÝN ABÝ SÝZÝN GÝBÝ GALATASARAYLILARI BURDA GÖRMEK ÇOK HOÞ...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
asi mavi bak kafamý bozma þimdi fenerbahçeli ALEX' i arar siteye üye yaparým haaaa :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
aleyküm selam. hoþgeldiniz. umarýn istifadeli anlar paylaþaýrýz..
abi üzüleme be bak bu gün siteye yeni bi arkada_üye oldu çok koyu fenerli hemde)memhet diye bi ark..
metal abi hakan þükürü üye yaptým bile 2 güne kadar yazmaya baþlar artýk
(yalandan kim ölmüþ)
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Lütfen konularý daðýtmayalým...
Konu nizip.com tarafýndan (06.07.08 Saat 08:38 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Hoþgeldin hemþerim.....
ben diger arkadaþlar gibi konuyu uzatmayý sevmem:=) tamam istanbuldan gelebilirsin galatasaraylýda olabilirsin ama bu Nizipili olmaný degiþtirmez tarihimize bi göz atarsak büyüklermiz atalarýmýz viana kapýlarýna kadar gitmiþ oysa sen fazla da uzak sayýlmassýn.....dahada devam edicemde neyse kýsaca hoþgeldin aramýza
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Valla biz Nizipli Gaziantepsporlular.....![]()