Sen ve Ben / Uður Arslanherkes dört gözle tatili beklerdibense okullarýn açýlmasýnýçünkü seni görmek vardý koridorlardave bana güleceðin günü beklemek.ben okul bahçesindeki aðaca, baþharflerimizisen gönlüme sevdanýn adýný yazmýþtýnben sýrama isimlerimizisen kalbime ilk aþký yazmýþtýn.senden sonra sana yazdýðým þiirlerdenhaberin bile yokve yaðmur yüzüme vuruyorve soðuk.okuldan sonraher dolma kalem, her lacivert kravather beyaz gömlek ve yakalýkve her 12 aralýksen gelirsin aklýmaçocukluk iþte, belki de ilk Aþkbelki de ilk delilik.seversin demiþtin ya hani bundan sonra dainan ki o kadar kimseyi sevemedimve o iki kelimeyi senden sonra kimseyeama kimseye söyleyemedim.belki hiç olmadýn benim içinbelki de azdýnama olsunben hep sana þiirler yazdým.ceketimi ve kravatýmý saklýyorum halabirinin üzerinde tebeþirbirinin üzerinde ayran lekesive Seni Seviyorum Halaelmayý da, havayý da, suyu dave bilmeni istemiyorum halasana þiirler yazdýðýmýve bilmeni istemiyorum bütün bunlarýçünkü herþey böyleyken güzelen dokunulmamýþ, en yaþanmamýþve en tadýlmamýþ haliyle.bir sahilde elele dolaþýlmamýþve bir kafede çay içilmemiþ haliyleherþeyböyleyken güzel belki deama sen gönlüme sevdanýn adýný yazmýþtýnben aþkýna tutulmuþ bir deli candýmsen gönlüme sevdanýn adýný yazdýnben aþkýna tutulmuþ seni ararým.Seni Seviyorum...