Bu haber Nizip için Milat deðerinde
Bu haber Nizip için Milat deðerinde
Hayýrlý ,uðurlu olsun inþaallah...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
Bu Haberleri çok Duyduk 2 Sene Evvel De Fakülte Açýlacaðý Söyleniyordu Ama Gaziantep üniversitesi Daha Yeni Karar Almýþ Ben Bir üniversite öðrencisi Olarak Açýlmasýný çok Istiyorum Inþallah Bu Sefer Doðru Söylüyorlardýr Yetkililerimiz Hele Bu Fakülte Eðitim Fakültesi Olursa Daha Güzel Olur Ama öðrencileri Maðdur Etmemek Için Kýz Ve Erkek öðrenci Yurtlarýnýn Da Yapýlmasý çok Iyi Olur Ama Fakültenin þuan Baraj Yolunda Yapýlmýþ Olan Binaya Taþýnmasý Iyi Olmaz Yetkililerimiz Inþallah Buna Da çare Bulurlar Bu Iþte Emeði Geçen Baþtan Vekilimiz Mehmet Sarý Ya Ve Tüm Yetkili Kiþilere Teþekkürler Ediyorum
cok hayýrlý olur iþallah herþey nizip için
arkadaslar ben almanyada yasiyorum ve burada okuyorum siz simdi keske bizde almanyada olsak diyorsunuzdur ama hic söylemeyin burasi berbatki ne berbat hele okullari dahada berbat insallah bir sene sonra turkiyeye güzel nizibimize gelip üniversiteme kavusacagim bu haber bomba gibi haber insallah hosuma gider bende güzel nizibimizde okurum nizipe selamlar
arkadasla gercekten duydugum zaman cok sevindim artik güzel nizibimizden ayrilmadan okuyacagiz demek allahtan baska seyler isteseydim oda olacakmis bende kalbimde bunu geciriyordum
nizibimize hayýrlý olsun ve daha nice yeniliklere nizibe yakýþýr
![]()
Nizip’te bu yýl faaliyete geçecek olan Nizip Meslek Yüksekokulu (MYO) eksiklerini giderileceðini söyleyen Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ)Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coþkun, Niziplilere müjde verdi. Coþkun, “Nizip MYO’nun bulunduðu arsa üzerine bir iki yýl içerisinde birkaç tane fakülte ve MYO bölümleri açacaðýz.. Ayrýca bu alana gelecek yýl faaliyete geçecek bir yurt yaptýracaðýz. Nizip’te üniversitede eðitim gören öðrenci sayýsý yüz deðil bin olacak” dedi. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip belediye Baþkaný Fevzi Akdoðan, Nizip Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yaþar Büyükoðlu, Ýl Genel Meclisi Üyesi Galip Ýnal ve Nizipli hayýrsever Maruf Marufoðlu Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coþkun'u makamýnda ziyaret etti. Ziyarette, Nizip MYO'nun eksiklerinin giderilmesi ve ilerde fakülteye dönüþtürülmesi görüþüldü. Nizip kampüsü’nün Gaziantep Üniversitesi’nin yan bir kampüsü olarak hizmet vereceðini belirten GAZÜ Rektörü Coþkun, Nizip'in ihtiyacý olan fakültelerin kurulmasý için bir çalýþma baþlatacaðýný söyleyerek Niziplilere müjde verdi. Coþkun, “Nizip MYO’nun bulunduðu arsa üzerine bir iki yýl içerisinde birkaç tane fakülte ve MYO bölümleri açacaðýz. Bu arsa buna müsait. Ayrýca bu alana gelecek yýl faaliyet geçecek bir yurt yaptýracaðýz. Yurt için 10 milyon YTL ayrýldý. Nizip’te üniversitede eðitim gören öðrenci sayýsý yüz deðil bin olacak” dedi. AK Parti Milletvekili Mehmet Sarý, üniversite ile ilgili ihtiyaçlarýn giderilmesi konusunda hükümet olarak gerekli desteði vereceklerini belirtti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
iyi bir geliþme vede verilen bir söz var hadi bakalým hayýrlýsý..
Eðitim Fakültesi onaylandý önümüzdeki dönem faaliyete geçecek Nizip'e hayýrlý olsun.
Geçen hafta Nizipteydim esnafý dolaþýyordum, çarþýda bir züccaciyede 4-5 kiþi oturmuþ konuþuyorlardý, fakülte açýlýyormuþ gelen öðrenciler bizim çocuklarýn ahlakýný bozacak ne yapsak falan diyorlardý, inanýn kulaklarýma inanamadým hemen yanlarýna oturdum bana da bir zahter söylediler, dedimki ne kadar cahil düþünüyorsunuz, Nizipten diðer illere giden çocuklarýnýz oralarýn ahlakýnýmý bozuyorki böyle düþünüyorsunuz , ama bize öyle söylediler mini etekli kýzlar geleceklermiþ.
Beni aldý bir gülme aslýnda aðlamak lazým, onlara dedimki buraya en az 5 bin öðrenci gelecek, hemen önümüzdeki dönem gelmeye baþlayacak bu öðrenciler, 5 bin talebe günde bir çay içse, günde bir ekmek yese esnaf kalkýnýr, bu öðrencilerin en az yarýsý ev tutacak bir sezonda 2.5 çarþaf satýlmasý bir bu kadar ev eþyasý bir bu kadar yiyecek içecek Nizip esnafý nefes alýr akþamlarý evinize parayla dönersiniz fenamý bu yani dedim, hepsi þaþýrdý hemen hesap makinalarýna sarýldýlar.
Nizip halkýný her gördüðünüzde bu konuda aydýnlatýn ben bu kadar geri düþüncede olacaklarýna inanmýyordum ama doðru bazý þeyler bu insanlara anlatýlmalý.
EÐÝTÝM FAKÜLTEMÝZ HAYIRLI OLSUN.
Konu müslüm akpek tarafýndan (25.02.09 Saat 15:33 ) deðiþtirilmiþtir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Ben bu insanlarý asla küçümsemiyorum, cami imamý, okul öðretmeni, idareciler ne derse inanýyorlar ama depremde ölenlere günahkar bunlar allah cezalarýný verdi mantýðýný savunan bir lise öðretmeni kalkýp bu laflarý ederse cahil kesim ne yapsýn inanýyor tabi.
Doðrularý anlatmak lazým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
aslýnda doðru abi. bu da okumamaktan kaynaklanýyor. insanýmýzýn biraz aydýnlanmasý gerek. kulaktan duyma bilgilerle bir yerlere varýlmaz.
Mahmut ÖZDEMÝR
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
![]()
Uzun bir süredir görüþmeleri devam eden Nizip Eðitim Fakültesi YÖK Eðitim komisyonunda kabul görerek onaydan geçti.Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý’nýn ve Nizipli hemþehrimiz Prof.Dr. Muhittin Þimþek'in katkýlarýyla YÖK'ün yapýlan toplantýsýnda gündeme alýnarak kabul edildi.Eðitim Fakültesinin Nizip için büyük bir önem taþýdýðýný söyleyen Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise Eðitim fakültesinin onaylanmasýnda büyük emeði olan bu konuyu gündeme alarak senatoda kabul eden Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coþkun ve senato üyelerine,fakültenin YÖK Eðitim komisyonunda kabulü için büyük çabalar veren Prof.Dr. Muhittin Þimþek,Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner,Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaþar Büyükoðlu’na teþekkür ederiz dedi. Sarý Nizip ilçesinin gün geçtikçe eðitimde hak ettiði noktaya geleceðini belirterek Niziplilere Fakültenin hayýrlý olmasýný diledi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com