Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
Ýþte buna gülerim,hahahahahahahahahahahah
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
hakikaten süper olmuþ
ama ben fazla gülmeyeyim, gülme komþuna gelir baþýna atasözünü hatýrladým birden![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
eyvah beeee düþtük gene sütaþa,
hemde arkasý geleceðe benziyor, "1" yazmýþ çünkü
kýsmetse 4 mayýsta kahvaltýdayýz ramazan.
yanýnda yer ayýr bize, iki çif hanek edek senle,)))
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
abi kötü sardý bu olay beni yahu
birde siteye atabilmeyi öðrenebilsem neyse siz linklere týkalyýn yeter, veya gökhan bana atýverir dimi gökhan
Ne demek abim hemen
![]()
öðreteyim size kýsaca siteye foto atmayý;
1. Yöntem
þimdi http://imageshack.us/ bu siteye girip fotonuzun yerini seçip Host it týklayýn resim http://imageshack.us/ bu siteye yüklenecek ve küçük boyutta görüntülenecektir resme týklayýn resim büyür sonra büyüyen resme sað týklayýp kopyala yapýn sonrada gelip bu formun cevap bölümüne yapýþtýrýn.
2.Yöntem nizip.com a ekleyip ordan copy-paste yapma iþlemidir;
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (02.05.08 Saat 09:49 ) deðiþtirilmiþtir.
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net