www.cinaray.com.tr
adresinden firmamýzýn yapmýþ olduðu çöp konteynerlarýna bakabilirsiniz
www.cinaray.com.tr
adresinden firmamýzýn yapmýþ olduðu çöp konteynerlarýna bakabilirsiniz
Ewet arkadaþlar bana göre nizip e her çöp atýk bidonunun yanýna cam ve plastik için çöp kutusu konulursa hem topraðýmýz kirlenmez hemde doða ve ekonomi'mize çok büyük faydasý olur: Bildiðiniz üzere
Naylon ürünleri yüzyýllar alýyor
Cam atýklar Vs
belediyediyemizin bu konuya kulak asmayacaðýný düþünüyorum ve Türkiyede Eski yeþil nizip tekrar doðacýlýðý ile bilineceðini düþünüyorum hem reklam hem temiz çevre hemde temiz NÝZÝP Hadi nizip göster ilðini
s.a. arkadaþlar sayýn orhan bey ben bunu söylede diyebilirim mesela bu konteynerdeki atýk maddeleri ben alsam ve ay sonu ne kadar tutarsa bu parayýda bir yardým icin kullansanýz bence daha güzel olur cünkü bu iþi ben yapýyorum ilgilenirseniz görüþebiliriz
nizip in caddelerýnde ciddi anlamda çöp kutusu sýkýntýsý var..çöp atacak yer yokkkkk...
Bu uygulama devam ediyormu ben Nizipte hiç böyle çöp kutularý görmedim, yoksa uygulama kaldýrýldýmý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Katý atýk toplama ve ayrýþtýrma tesisi kuruluyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Kýymetli belediye baþkan yardýmcýmýz ve güzel insan Latif KARADAG beyin ihale çalýþmalarý sanýrým devam ediyor bu konuda bizi aydýnlatýrlarsa bizi mutlu kýlarlar
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM