Tüm haber siteleri Flash haber olarak veriyor: Dinci yazar 80 yaþýndaki Hüseyin ÜZMEZ mudanya'da 14 yaþýndaki bir kýza tecavüz etti diye. Bir çok taraflý davranan haber siteleri, kendi zihniyetine uygun olmayan yorumlarý yayýnlamazken, olayý daha da provake eden yorumlarý anýnda görüntülüyorlar.
Allah Rahmet eylesin M.Bedri Ýncetahtacý'dan dinlemiþtim: Diyordu ki; 54. Hükümet çok iyi gidiyor, Bazý kesimlerin yemleri kesilince azgýna döndüler. Baþbakan ERBAKAN ile görüþme talep ettiler, Bende MKYK da olduðum için görüþmede hazýr olmuþtum diyor. Ülkemizin güzide insanlarý Doðan holding yönetim kurulu baþkaný aydýn doðan olmak üzere bir heyet baþbakan ile 4 saat görüþtü. Biraz yalvarýþ, biraz aba altýndan sopa gösterme olarak devam eden görüþmede, daha önceki hükümetler döneminde aldýklarý sýnýrsýz kredilerin yine devam etmesini talep ettiler. Kredi karþýlýðýnda ise Erbakan öksürse bile bunu basýn varsýtasý ile halka güzel öksürdü diyeceklermiþmiþ. Basýn olarak hükümete devam diyeceklermiþmiþ. Eski borçlarýnýzý önce ödeyiniz diyen Erbakan'a ise 4 saatin sonunda "son kararýn bu mu? sayýn baþbakan diyerek, tehditkar bir vaziyette baþbakanlýktan ayrýldýlar. diyor. M.Bedri ÝNCETAHTACI.
Aradan pek geçmeden, Müslüm Gündüz'ün Aczimendileri Ankara'ya deðneklerle yürümeye baþlýyor. Bu arada müslüm Gündüz Fadime þahin ile yatakta basýlýyor, Ali kalkancý bir taraftan zikir esnasýnda cep telefonu ile karý kýz ayarlýyor vesaire vesaire. Bunlarýn suçlusu kim? ERBAKAN....
GELELÝM GÜNÜMÜZE............
Çok büyük çabalar sarfedilmesine raðmen AKP iktidar oldu. Kime raðmen? Baykal ve CHP ye raðmen....
Aman dediler yaman dediler, bir seçim daha yaptýlar bu defa daha kötü oldu onlar için: %50 lere çýktý. CHP ise hep ayný: %13. Erturðrul Günay Beyin ifadesi ile "Ülkenin ileri gitmesini istemeyen bir kesim, önemli noktalara kaymýþlardýr" dediði kimseler ise hep CHP yi iktidar yapma peþinde.
AMA OLMUYOR KARDEÞÝM OLMYOR ÝÞTE.
CHP nin þu an %18 oyu var. Hadi bunun içinde Ecevitin partisininde oylarý var. Onu çýkarýnca kalýyor %13. Eðer sen CHP ye verilen her oyu çift saysan yine olmuyor %26 ediyor. Hadi gelin CHP ye verilen her oyu 3 tane oy sayalým. (Nede olsa aydýn insanlar) bu defa her oy 3 sayýlsa bile %39 yapýyor. Yine %47 ye denk gelmiyor.
Haaa o zaman bu iþin çözümü nasýl olur? Ülkeden AKP ye oy veren milyonlarca insanýn bir çoðunu ülke dýþýna transfer, dýþarýdan mesela moskovadan yada baþka yerlerden CHP ye oy verecek biraz insan transfer etmek.
BU DA OLMAAAAAZ. PEKÝ NE YAPALIM.
Partiyi kapatalým. ama bu da olmuyor. Kamu oyu yoklamalarý bunada müsaade etmiyor. Daha büyük bir çoðunlukla gelir diyor. AKP deki her vatandaþ bu ülkeyi seven, ülke için canýný feda edebilecek kadar cömert ve delikanlý çýkýyor. 70 kiþiyi bile yasaklasalar, her bir ülke insaný AKP çizgisinde bu ülkeyi huzura doðru götürmeye adaydýr.
DÝN ADAMLARINA SALDIRI.
Sanýrým Hüseyin ÜZMEZ beyefendinin olayýda iþte bu senaryonun bir parçasý. ÝFTÝRA, HASET, REZALET.
Fehtullah Gülen Hocaya yapýlan iftiranýn ve iftiralarýn aynýsý,
Erbakanýn evinde içki var yalanlarýnýn aynýsý,
Cübbeli Ahmet hocaya yapýlanlarýn aynýsý,
þu anda Hüseyin Üzmez gibi yýllardýr ülke insanýna, fikirleri ile hizmet eden bir insana yapýlýyor olabilir.
ANCAK ÜLKE ÝNSANIMIZ UYANDI.
Okuyorum tüm yorumlarý ve bu sonuca varýyorum. Halk þunu diyor: Yalanýn ve iftiranýn ta kendisi.
Bazýlarý da, malum çevreye hizmet edenler: Utanmaz adam, 80 yaþýnda nasýl 14 yaþýnda kýza tecavüz edersin, falan filan hikayelerini okuyor.
Kendi gözündeki mertekleri göremeyen zavallýlar, karþýdakinin gözündeki çapaðý nasýlda farkediyor.
Bu ülke insanýný yýlllardý siz bu hale getirsiniz. ve size göre mübah olan böyle bir hadiseyi, halkýn hassas duygularýný kullanarak nasýlda istismar ediyorsunuz.
Halkýmýzý hamdü senalar olsun uyanýktýr. Ve akþamlarý malum çevrenin basýnýndaki habercileri ve haberleri izlerken o kadar temkinli davranýyorlar ki, falan köydeki mehmet aða bile, ULAN BU KADAR YALAN OLMAZ, ARTIK BEN BU TELEVÝZYONLARA GÜVENMÝYORUM diyebiliyor.
Son olarak diyorum ki;
Yarabbi ülkemiz ve ülke insanýmýz huzur içerisindedir. Daha da huzur ve güven nasip eyleyerek, Huzurumuzu kaçýrmak isteyen ve ülkemizin ilerlemesine mani olmaya çalýþan her kim olursa olsun, kahreyle.
Hainlerin pusu, tuzak ve hilelerinden tüm ülkemizi muhafaza eyle.
Selam ve huzur ile.....