Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu 1. Oldu
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü ve Nizip Ticaret Odasý iþbirliði çerçevesinde düzenlenen Ýlköðretim Okullarý 6.-7. ve 8. sýnýflara yönelik Bilgi Yarýþmasý geçtiðimiz gün sona erdi. Nizip Ticaret Odasý Osman Sayýn Toplantý Salonundan saat 15:30’da baþlayan final yarýþmasýnda 90 puan alan Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu 1. olurken, 80 puanla Cumhuriyet Ýlköðretim Okulu 2., ve 75 puan’la Namýk Kemal Ýlköðretim Okulu 3. oldu. Kumla Ýlköðretim Okulu ise 55 puan alarak 4. oldu. Nizip Ticaret Odasý Sponsorluðunda yapýlan Bilgi Yarýþmasý Finaline Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Garnizon Komutaný Yüzbaþý Cem Çerkezoðlu, Ýlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Durmuþ, Ýl Milli Eðitim Müdürü Süleyman Þiþman, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, ve Milli Eðitim Þube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öðretmenler, NTO Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ve çok sayýda davetliler katýldýlar. Bilgi yarýþmasý sonuçlarýnýn açýklanmasýnýn ardýndan 1. olan Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okuluna Plaket ve Öðrencilere birer Cumhuriyet Altýný verildi. 2. olan Cumhuriyet Ýlköðretim Okuluna plaket ve öðrencilere yarým, 3. olan Namýk Kemal Ýlköðretim ve 4. olan Kumla Ýlköðretim okullarýna birer plaket verilirken öðrencilere ise çeyrek altýn verildi. Ödül töreninde Nizip Milli Eðitim tarafýndan Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt’a plaket takdim edildi.
![]()