23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý etkinlikleri çerçevesinde seçilen okul öðrencileri dün saat 14:00’te Nizip Ýlçe Kaymakamý baþta olmak üzere Belediye Baþkaný ve Ýlçe Emniyet Müdürünü Temsili makam ziyaretinde bulundular. Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner’i Ziraat Bankasý 120. Yýl Ýlköðretim Okulundan seçilen temsili öðrenci, 2 gözlemci öðrenci ile Okul Müdürü ve Öðretmeni ziyaret etti. Kaymakam Güner’e buket veren öðrencilere de Kaymakam Güner Kitap ve Kalem hediye etti. Çocuklarýn bayramýný kutlayan Nizip Kaymakamý Güner günün anlam ve önemine deðindi. Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’ý ise Enver Mebrure Ýlköðretim Okulundan seçilen temsili öðrenci, Okul Müdürü ve Öðretmeni ziyaret ederek Baþkan Akdoðan’a buket verdiler. Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ’un ziyaretçileri ise Ýslim Sayýn Ýlköðretim Okulu Öðrencisi ve Okul Müdürü oldu. Yapýlan ziyaretlerde temsili olarak seçilen öðrenciler Kaymakam, Baþkaný ve Emniyet Müdürünün kýsa bir süre görevlerini devir alarak, yapacaklarý programlar hakkýnda basýna bilgi verdiler.
![]()