Waaaaaaaaaaaaaaaw süper olmuþ yaaaaa,yarýn akþam ilk iþim oraya gitmek.
Waaaaaaaaaaaaaaaw süper olmuþ yaaaaa,yarýn akþam ilk iþim oraya gitmek.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Sana bi uçarsam görürsün metal elementi...Haa aklýmdayken nerelerdesin yaw...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Bende artýk Osmanlý parkýn müdavimlerinden olmaya baþladým. Bende tiryakilik yapmaya baþladý dersem sanýrým abarmýþ sayýlmam. Buraya bir gelen bir dahada gelmemezlik edemiyor. Bu akþam ilk kez ÞARK KÖÞESÝNDE canlý türkü keyfini yaþadým. Saðolsun Üniversiteli üç arkadaþ orada bulunan herkese türkü ziyafeti sundu. Her biri birbirinden güzel eserleri o kadar güzel okudularki, ben bile içimden mýrýldanarak onlara eþlik ettim. Saðolsunlar kendilerinden Aþýk Mahsuni Þeriften "Yiðit muhtaç olmuþ kuru soðana" Türküsünü rica ettim isteðimi anýnda yerine getirdiler. Bana dünyalarý baðýþladýlar sanki, o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Vakit epey ilerlediði için, Türkü ziyafetini yarýda býrakmak zorunda kaldým, yarýn akþam yine sizleri dinlemeye geleceðimi söyledim. Ýnþaallah geleceklerini söylediler. Niye yalan söyleyeyim, böyle pýrýl pýrýl gençler bizlere yüreklerini açmýþlar gönüllerini sermiþler, okul eðitiminin dýþýnda kafayý vurup yatmak yerine, fýrsat yaratýp bizleri neþelendirmek, türkü dinlemenin hazzýný yaþatmak için gelmiþ gönüllü bir avuç gençleri buradan, yürekten kutluyorum.Sevgili Üniversiteli kardeþlerim, Allah sizlerden razý olsun diyorum. Tüm Nizipli hemþerilerimide en az bir kez olsun gelin, orada çay keyfini birde canlý türkü dinleyerek yaþayýn diyorum....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
kardeþ bazý kendini bilmezler yüzünden, nizibe kazandýrýlmýþ bu büyük hizmeti kötülemenin ne anlamý var ama inþallah onlarda düzelir ve osmanlý parkýna daha güzel bi görünüm verilir sen yinede o zibidilere aldýrma oranýn tadýný çýkar nizipte baþka gidilecek neresi varki
Arkadaþlar akþamlarý sizi göremiyom,hayýrdýr yaaaaa![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Üç beþ zibidi yüzünden hizmet olmasýn mý kardeþim. Maalesef bu tür þeyler oluyor iyi ile kötü dünyanýn varoluþundan beri var.
Park da güzel þark köþesi de güzel hem öyle pahalý da deðil.
bir türlü kýsmet olmadý. gideriz bir akþam havalr biraz daha ýsýnsýnda
Konu HakanSahin tarafýndan (02.05.08 Saat 05:58 ) deðiþtirilmiþtir.
SIKINTI YARATMA...!
osmanlý parký harbidende çok güzel,gelince giderim inþ.emeði geçenlere teþekkür ederim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
orhan abide hemen araya sýkýþmýþnormalde fotolarý kendi çeker kimseye vermez ama
![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Konu Shark27 tarafýndan (03.05.08 Saat 22:02 ) deðiþtirilmiþtir.
Böyle güzel bir ortamý hazýrlayan kiþilere çýok teþekkür ediyorum...
Arkadaþlar burdan atýp tutmayýn eðer aklýnýza takýlan varsa birebir sorun derviþ abim ve cumali size gerekli cevabý verir zaten...
Ýlçemiz için güzel bir yer açýlmýþ kýymetini bilelim...
iþine gelmeyen okan patkýndaki parka takýlýr...
Buranýn sahibi belediye deðil T.C vatandaþlarýdýr![]()
Bakýn zeugmaya sular altýnda kaldý ama 3 asýr sonra belki açýlýr buranýn yýkýlýp yýkýlmayacaðý kehanetindede bulunmaya gerek yok...
Keyfini sürelim Parkýn...
Arkadaþlar Size o güzel ortamda baþarýlar dilerim...