Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bu iþi bu kadar buyutmenin geregi yok .cünkü yapýlmasý olagan iþler bunlar.niye secildiler hizmet yapmayacaklarsa.belediyecilik zaten bu.hem zamanlamayý yanlýþ buluyorum keþkebaþka bi aylarda yapýlsaydý .cünkü þimdi tamgurbetcilerin gelme zamaný ekonomininiyi olma zamanlarý ve gelen insanlarýn yanýnda binlerce yabancý misafirle gelicekler ve o iþleri görücek ayýpsayacak.sevgiler saygýlar...manavgattan sevgilerle
<div align="justify" ALT YAPI ÇALIÞMASI EN KÖKLÜ ÇALIÞMALARDAN BÝRÝSÝDÝR.CELAL DOÐAN'A 3 DÖNEM SEÇÝM KAZANDIRAN TEK ÞEY ALY YAPIYA VERDÝGÝ ÖNEMDÝR.PARTÝSÝNÝN KISIR DÖNGÜ SÝYASETÝNDEN DOLAYI 4.KEZ SEÇÝLEMEDÝ.ALDIÐI OYLARDA TAMAMEN KÝÞÝSEL BAÞARI OYLARIYDI.BUNUN GÝBÝ BÝRÇOK ÖRNEK VERMEK MÜMKÜNDÜR.ONUN ÝÇÝN ALT YAPIYI ÝHMAL ETMEYEN YÖNETÝMLER HEP YÖNETÝMDE KALIRLAR.NÝZÝP BELEDÝYESÝNÝN GEÇ KALDIÐI KANATÝNÝ BEN DE TAÞIYORUM.AMA YAPILAN ÇALIÞMA SEVÝNDÝRÝCÝ BÝR GELÝÞMEDÝR.</div
hayýrlý olsun ne diyelim...
seLam a.. sakallý abim sende düþünceni yazmýþsýn belki sende bir yerde haklýsýn ama düþüncen beným kafama yatmýyor daha dogrusu anlama veremedim neden dersen!
1.Zamanlama Mükemmel: kýþýn yagmurda karda sogukta orada senýn calýþtýgýný düþün ellerin buz tutmuþ soguktan caliþamýyorsun birde tepene goklerden rahmet yagýyor 1 aylýk iþin varsa bunu ancak 2 ayda bitireceksin
2.Nizip in o mahhallesine binlerce ( 1000 ) gurbetci gelmez taþ catlasa 100 kiþi gelir. o binlerce dediginiz gurbetciler yani en fazla 100kiþi bunu ayýpsayacaklarýna bilhassa tebrik etmeleri lazým cunkü gece gundüz demeden caliþan yöneticiler bunu hak ediyor.birde abim bizim buraya gelse gelse en fazla zeugmaya sezon boyunca 1000 kiþi gelir oda akþamýna cekip gider yaný o mahallenin yanýndan gecerler gormezler bile oranýn halini verhasýl kelam bence sen olaya daha degiþik bir boyutla bakmýþsýn ama ( bence) yanlýþ simdiden beni anlayýþla karsýlayacagýndan tesekkur ediyorum...
SabredeLim MevLam NeyLer,NeyLerse MevLam Güzel EyLe...
NÝZÝP SPOR ÝÇÝN EL ELE VERELÝM
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
cali kardeþ her görüþe saygýmýz vardýr.onun için tabiki saygýyla karsýlýyorum düþünceni.sen baþka boyuttan bakmýssýn ben baþka.ama yinede üstte ki görüþlerimde ýsrar ediyorum.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
selamlar...
belediyelerimizin yapmasý gereken iþler veya görevler çoðumuzun bildiði gerçekler....
takdire deðen bir çalýþma baþladýðýnda ya da yapýldýðýnda,' bu zaten görevdir' zihniyeti,itiraz edilemeyecek yada eleþtirilemeyecek bir konu olduðunda baþvurulan bir muhalefet tarzý gibi gelir bana...
eðer zaten görev ise; önceki dönemlerde gereken hizmet yapýlmamýþ demekki...
ve madem görevlerini yapýyorlar,takdir etmekten kaçmamak lazým deðil mi.....
eleþtirinin sonu yok tabi ki... ama önemli olan yapýcý eleþtirilerde bulunmak ki görev baþýnadakilerin de bu eleþtirileri dikkate alacaðýndan eminim..
baþlatýlan çalýþmalar,küçümsenecek þeyler deðil.. baþarýlar diliyorum...
kanayan pýhtýlaþan tekrar kanayan tekrar ayný evreleri geçiren baþlý baþýna büyük bir sorun idi.Ýnþallah memleketimiz tam manasýyla yerli yerine oturur.Kayser'ide bir yere yapý yapýlmadan önce en baþta alt yapý hizmeti saðlanýyor ve bu þehir gerçekten nezih ve refah için de neden diye sormakla olmuyor bizlere düþen görevler de var bu hiyerarþi içinde inþallah devam ederiz.Tüm emeði geçenlerden ALLAH razý olsun ve RABBÝM kolaylýk versin.
Kendi Dünyam - FE ?RON
iþin maddi külfetinide unutmayalým arkadaþlar latif beyi imam hatipden tanýrým bir iþe baþladýmý mükemmel þeyler meydana getirir,daha iyi bir Nizip için elele sevgi ve saygýlarýmla.
ATATURK MAHALLESÝNÝN KANALINA YENÝ BAÞLANMIÞ MÝMAR SÝNAN MAHALLESÝNÝN KANALÝZASYON ÇALIÞMALARI NE ZAMAN BAÞLAYACAK ÝLGÝLÝLERE DUYURULUR SAYDILARIMLA TANER AKSU
"taner aksu" hemsehrim gayet nazik kibar sekilde bir hafta oncegayet iyiniyetli bir soru yoneltmis, bize....henuz bir cevap lutfemediler?!.....
Atatürk mahallesi bittiði zaman.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
hahahahaahahahaha valla gülüyom helal olsun alakus abi az ve öz yazmýssýn.sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün.ve belediye ye önerim bu iþleri bi daha ki sefere daha erken aylarda ele almanýzý istiyorum.bu aylarda yapýlacak iþ degil gerçekten .allahýn ayý mý bitmiþ 12 ay var tam gurbetcilerin zamanýna denk getirmemelerini öneririm.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
peki ne zaman bitecekmis "ataturk mahallesindeki" calisma?...
ciddi ve doyurucu cevaplar verirseniz kurum olarak daha uygun olur!....
EVET GÜZEL DEMÝÞ RAMAZAN KARDEÞÝMÝZ...
BÝDE BU BORU HATLARI SANKÝ 10-15 YILLIK KISA VADELÝ GÝBÝ OLUYOR..
YAV BU NÝZÝBÝN EÞÝP KAZILMASI HÝÇ BÝTMÝCEKMÝ.. YANÝ ÞÖYLE BÜYÜK TÜNELLER NE ZAMAN YAIPLACAK
EZÝYET OLMADAN ..
BÜYÜK TÜNEL EÞÝLDÝÐÝ VAKÝT ELEKTRÝK, DOÐALGAZ, TELEFON,SU, KANALÝZASYON HEPSÝ BÝR ARADA VE BÝDAHA EÞÝLMEDEN YAPILAMIYORMU? HEM STRATEJÝK OLARAK TA KULLANILABÝLECEK ÞEKÝLDE OLMUYORMU? SAYIN ÝMAR MÜDÜRÜMDEN BÝ CEVAP LÜTFEN...
SAYGILARIMLA